Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tips&tricks: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre tabla fălțuită

Tips&tricks: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre tabla fălțuită

Tabla fălțuită reprezintă una dintre cele mai bune soluții când vine vorba despre acoperirea casei personale.

Tips&tricks: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre tabla fălțuită
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2022   •   09:41

Dacă vrei să fii sigur că pe termen lung vei avea parte de o locuință de calitate, este important să știi cât mai multe lucruri despre acest model de tablă, înainte de a lua o decizie.

Descoperă din rândurile de mai jos cele mai importante elemente pe care să le ai în vedere atunci când e vorba de tabla faltuita!

Tabla fălțuită – ce este?

Pentru început, este important să știi că tabla fălțuită reprezintă pentru tine o soluție modernă, versatilă și elegantă, pe care o poți utiliza atât pentru locuința personală, cât și pentru terasă ori magazine. Spre deosebire de multe alte materiale, această tablă este mult mai puțin costisitoare și mai rezistentă, având proprietăți deosebite!

Din ce material este realizată tabla fălțuită?

În ceea ce privește materialul folosit pentru tabla fălțuită, trebuie să știi că oțelul este cel utilizat de către producători. Este vorba despre un aliaj realizat din fier și carbon, ceea ce îi oferă o rezistență extrem de bună. În același timp, este bine să știi că majoritatea oțelului existent pe piață este obținut din materiale reciclate, ceea ce înseamnă că vei contribui la protejarea mediului înconjurător.

Montaj

Despre montarea tablei fălțuite trebuie să știi că este un pas foarte important. Ideal este să lași, însă, acest aspect în grijă unor specialiști în domeniu, care dispun de ustensilele necesare, dar și de echipamente de protecție de top, astfel încât să se ocupe de fiecare lucrare în parte cu atenție. Atunci când tabla nu este montată corect, riști că în doar câteva luni să te confrunți cu probleme foarte grave.

Ai la dispoziție o gamă cromatică variată

Un alt aspect important, pe care să îl iei în considerare este acela că ai la dispoziție diferite nuanțe interesante, din care poți alegi. De la culoarea wenge, care este atât de populară în prezent, până la tabla gri sau neagră, rămâne la alegerea ta care este cea mai potrivită opțiune pentru casa ta!

Beneficiile de care ai parte

Atunci când alegi să investești în tabla fălțuită, te bucuri de următoarele avantaje:

  • · oțelul este rezistent la grindină – chiar și în condiții extreme, tabla nu se va deteriora, așa că vei putea sta liniștit;
  • · rezistența la gheață și zăpadă – în timpul iernii, atunci când temperaturile sunt scăzute, trebuie să te asiguri că acoperișul este foarte bine realizat și că va împiedica formarea de gheață. Mai mult, zăpada trebuie să cadă foarte ușor de pe acoperiș;
  • · rezistența la vânt – alegând tabla fălțuită, atunci când bate vântul foarte tare, nu trebuie să îți faci griji: aceasta va rezista extrem de bine.

Comandă-ți tabla online

Nu în ultimul rând, este bine să știi că poți alege dintre foarte multe modele de tablă fălțuită. În loc să pierzi foarte mult timp în magazinele fizice, de specialitate, indicat este să-ți plasezi comanda online, din confortul propriei case. Citește descrierile pe care le ai la dispoziție și vizualizează fotografiile reprezentative, pentru a-ți contura o părere clară în acest sens, iar abia apoi investește!

Accesează site-ul Acoperoși bucură-te de toate beneficiile unor produse de calitate! Tabla fălțuită la preț atractiv este o soluție eficientă pentru tine, așa că nu ezita să comanzi oricâte foi îți sunt necesare. Lasă apoi montajul în seama experților în domeniu și vei avea parte de un acoperiș atent lucrat, care să fie și rezistent în timp!

Date de contact:

Telefon: 0749.266.014

E-mail: [email protected]

 

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close