Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 3 idei de cadouri pentru un bărbat

Top 3 idei de cadouri pentru un bărbat

Băuturile au fost întotdeauna o idee foarte bună de cadou pentru un bărbat și rămân și în prezent pe aceeași poziție.

Top 3 idei de cadouri pentru un bărbat
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2022   •   14:44

Însă nu este atât de simplu, să iei o băutură la întâmplare și să o oferi, nu poți oferi orice băutură oricui. Băutura trebuie aleasă în funcție de gusturile destinatarului, dar și în acord cu personalitatea lui.

Va fi destul de dificil să faci alegerea unei băuturi pe care vrei să o oferi unui bărbat rafinat deoarece acesta cu siguranță consumă băuturi de calitate, iar tu trebuie să te implici mai mult și să faci căutări mai intense pentru a descoperi băutura potrivită.

Ține minte, acest tip de cadou din categoria de bauturi alcoolice nu se oferă la întâmplare. Așadar căutările încep de la persoana căreia vrei să-i oferi, poate fi un prieten și atunci îți va fi mai ușor deoarece știi cu siguranță ce băuturi consumă, astfel că vei face alegerea corectă în mod sigur.

Însă dacă este vorba despre un profesor sau un coleg ce ți-a venit în ajutor, un medic care te-a sprijinit într-o problemă sau un partener de afaceri care ți-a dat anumite sfaturi utile pentru business-ul tău, situația se schimbă, este puțin mai complicată.

Chiar nu le poți dărui, orice băutură îți pica în mână, raportându-te doar la prețul mare, trebuie să știi sigur că este și o băutură pe placul destinatarului.

Un top trei al băuturilor pe care le poți dărui cu succes este acesta:

Fiecare băutură are gradele sale de calitate, iar tu trebui să acorzi mare atenție acestei alegeri.

Printre primele băuturi care îți vin în minte când vrei să faci un astfel de cadou este whisky (whiskey), nu este deloc un lucru greșit, este bine știut faptul că această băutură este apreciată și de cei mai pretențioși bărbați.

Se pare că cel mai apreciat whisky (whiskey) este cel scoțian, însă nici whisky-ul (whiskey-ul) japonez nu este mai prejos, fiind la fel de căutat.

Sunt băuturi fine, foarte apreciate și au un gust exotic divin. De asemenea, este importantă și vechimea unui whisky (whiskey), cu cât mai vechi, cu atât mai bun.

Continuând topul, coniacul este al doilea tip de băutură pe care o poți dărui din nou cu un mare success, un bărbat rafinat va aprecia un astfel de cadou în mod sigur deoarece acesta este definit de eleganță, stil, gusturi rafinate. Însă cum alegi din mulțimea de branduri, în acest caz trebuie să ții cont de culoarea pe care o are și să știi să faci diferența dintre coniac și brandy.

O altă băutură din topul cadourile este vodka, se poate consuma sub diverse forme și este o băutură apreciată de majoritatea bărbaților. Pentru o alegere ce va impresiona, poți opta cu success sigur pentru vodka Beluga. Această băutură este învăluită de un spirit aristocratic, iar calitatea este una idilică, superioară, ce impresionează pe oricine.

Așadar, o sticlă de băutură va fi întotdeauna o alegere bună de cadou pentru un bărbat, însă tot ce trebuie să faci este să te implici cât mai bine în căutarea și identificarea acestui cadou, trebuie să fie o alegere rafinată.

×
Parteneri
Cine sunt cei trei români luaţi de viitură în Italia
x close