Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Un nou centru de testare COVID-19 pe Erou Iancu Nicolae

Un nou centru de testare COVID-19 pe Erou Iancu Nicolae

Un nou centru te testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis în zona de Nord a capitalei.

Un nou centru de testare COVID-19 pe Erou Iancu Nicolae
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2020   •   11:17

Centrul aparținând clinicii REVIVE Health se află pe Strada Erou Iancu Nicolae 103 B vizavi de centrul comercial JolieVille. Testarea are loc în condiții de siguranță și comoditate, direct din automobilul personal.

Punctul de recoltare din Strada Erou Iancu Nicolae 103 B functionează în sistem drive-thru însa Revive Health oferă și servicii de recoltare a exudatelor oro-faringiene și nazo-faringiene, pe bază de programare, atât la domiciliu cât și la sediul companiilor.

Noul punct de testare oferă posibilitatea efectuării atât a testului pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) cât și a testelor pentru detectare gripei sezoniera (Influenza) de tip A/B.

Rezultatul testelor este primit în limba română și în limba engleza pe email, în urma unei notificări sms, însă este disponibil și online, pe site-ul Revive Health în 24h din momentul recoltării probelor.

Testele efectuate sunt de înaltă precizie fiind realizate cu aparatură de tip RT-PCR și lucrate la un laborator acreditat de către Ministerul Sănătății, astfel sunt valabile și pentru călătorii.

Programul punctului de recoltare este zilnic, de luni până duminică, între orele 08:00 - 22:00. Pentru rezultate și detalii puteți accesa site-ul companiei www.revivehealth.ro.

×
Parteneri
Trei copii din Buzău sunt acuzați de o crimă înfiorătoare
x close