Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vinuri medaliate. Bacanta Merlot Barique printre preferațele clienților

Vinuri medaliate. Bacanta Merlot Barique printre preferațele clienților

Românii iubesc vinul și acest aspect este bine cunoscut! Prin traducere, o masă copioasă alături de un vin roșu înseamnă o seară reușită! Când vine vorba de vin, gusturile nu se discută. Alb, roșu sau roze, fiecare dintre aceste soiuri sunt deosebite prin gustul lor.

Vinuri medaliate. Bacanta Merlot Barique printre preferațele clienților
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2021   •   14:48

Prin traducere, o masă copioasă alături de un vin roșu înseamnă o seară reușită! Când vine vorba de vin, gusturile nu se discută. Alb, roșu sau roze, fiecare dintre aceste soiuri sunt deosebite prin gustul lor.

Un vin cu adevărat special din soiuri de struguri roșii este Bacanta Merlot Barrique. Merlotul este unul dintre cele mai răspândite și cunoscute soiuri de struguri din lume. Vinul obținut se clasează pe locul al II-lea la nivel global atât din punct de vedere al vânzărilor, cât și al popularității. Merlotul este un soi de strugure negru franțuzesc care a apărut în urma încrucișării dintre Cabernet Franc și Magdeleine Noire des Charentes, un soi de struguri extrem de rar. Vinul roșu de merlot este bine cunoscut și foarte răspândit în locuințele oamenilor din Franța. Acesta se bucură de o popularitate aparte datorită texturii fine, versatilității și intensității gustului. Dacă ai gustat vreodată un merlot, știi despre ce vorbim!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bacanta Merlot Barrique se află printre vinurile medaliate ale Cramei. Ne putem lăuda cu trei medalii de aur si una de argint obținute la concursuri internaționale de top din lume. MUNDUS VINI este unul dintre ele, un concurs internațional pentru vinuri din toate regiunile viticole ale lumii, la care Bacanta Merlot Barrique a obținut medalia de AUR. În cadrul Vinarium International Wine Contest Bucharest 2021, vinul nostru a obținut aceeeasi distincție, asemenea și la COUNCOURS MONDIAL BUXELLES 2021. Singura medalie de argint obținută de acesta a fost la Challenge International du Vin 2021. Își merită în totalitate laudele datorită gustului pregnant de cireșe negre și cacao și al aromei de tuse dulci de vanilie. Un vin care surprinde prin taninurile moi, aciditate modică, corpolență medie și un grad de alcool mediu. Vinul Bacanta Merlot Barrique se laudă cu faptul că, este maturat în baricuri noi franțuzești și este lăsat să se odihnească timp de ani buni în sticlă. Tocmai acesta fiind secretul acestui vin apreciat de cunoscători!

De ce poartă numele de Bacanta?

Conform mitologiei antice, Bacanta era o preoteasă a vinului lui Bachus descrisă drept o femeie tânără, desfrânată și seducatoare. Bacanta noastră este învăluită în mister datorită aspectului, aromei si texturii. Aduce in prim plan esenta mitului antic care renaște odată cu fiecare pahar de vin roșu.

De ce este special?

Bacanta Merlot Barrique este un vin creat din struguri fără capricii. Boabele de struguri Merlot se adaptează în majoritatea climatelor și spre deosebire de alte vinuri mai sobre, acesta este un vin fin, plăcut. Versitalitatea climatelor în care se poate dezvolta, face ca vinul acesta să fie extrem de răspândit în toată lumea. Este un vin de volum, cantitativ, dar si calitativ. Putem spune că merlotul nu este un vin pentru pretențioși, acesta împrietenindu-se cu majoritatea care îl degustă.

Cum asociem vinul cu mâncarea pe care o consumăm?

Pentru foarte mulți oameni, vinul este o pasiune, un moment de respiro la final de zi, o lume fascinantă, o emoție sau o aventură. Ei bine, Merlotul este un vin care se bea ușor și se potrivește la fel de bine cu carnea albă, dar și cu cea roșie. Este un vin versatil fiind potrivit pentru a fi asezonat cu pui, curcan, porc, chiar și cu pizza, vită, miel sau vânat. Mâncarea și vinul se completează reciproc fiind într-un contrast plăcut gustului. Merlotul își are locul pe majoritatea meselor românilor, și nu numai. Este un vin care nu va da greș niciodată pe masa consumatorilor și care se mulează perfect pentru orice eveniment!

Dacă ești în căutarea unui Merlot adevărat, noi îți recomandăm cu încredere Bacanta Merlot Barrique pentru a te bucura de gustul desăvârșit al strugurilor din România, dar cu însușiri franțuzești!

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close