Antena 3 CNN Economic Conținut plătit YooLearn – un concept revoluționar în Romania

YooLearn – un concept revoluționar în Romania

Ai auzit de YooLearn și de oportunitățile și avantajele pe care le oferă? Cursuri Live online din confortul casei tale, o comunitate de profesori dedicați și o oportunitate perfectă de dezvoltare a celor mereu dornici să învețe ceva nou!

YooLearn – un concept revoluționar în Romania
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2023   •   15:57

Scopul acestei platforme este să aducă o interfață ușor de utilizat, care să ofere cât mai multe beneficii atât cursanților, cât și profesorilor care au fost inspirați să se alăture comunității YooLearn. Dacă vrei să obții un venit suplimentar, făcând ceea ce îți place, atunci continuă să citești articolul!

Ce presupune o platformă de cursuri online?

          YooLearn este o platformă concepută pentru a oferi sesiuni de cursuri Live online elevilor, creând astfel un avantaj pentru cei care doresc să-și maximizeze performanțele școlare și să obțină rezultate notabile la examenele pe care urmează să le susțină. Prin intermediul acestei platforme, YooLearn creează un spațiu virtual unde profesorii vor ajuta cursanții să acumuleze cunoștințe suplimentare, să ajungă la performanță, dar și să înțeleagă mai bine unele aspecte din materia școlară.

YooLearn reprezintă locul ideal unde oricine, indiferent de vârstă, poate învăța ceva. Fie că este vorba de cursuri de dezvoltare personală, materii școlare sau alte activități extra-curriculare, recreative. Odată înscris pe această platformă, vei găsi o sumedenie de oportunități: cei care doresc să predea, o pot face pentru un venit suplimentar; iar cei care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele, o pot face cu ușurință având acces la profesori de oriunde din țară.

Pentru un profesor sau pentru o persoană pasionată de un anumit domeniu, aceasta este o ocazie de a obține un venit suplimentar făcând ceea ce îți place și ceea ce știi. Citește mai departe pentru a vedea cum poți face asta.

Cum poți ajunge să predai lectii online?

          Dacă dorești să te alături și tu platformei YooLearn și să predai cursuri Live online, tot ceea ce trebuie să faci este să parcurgi câțiva pași simpli:

  • completezi datele necesare și încarci cele trei documente solicitate

  • aștepți maxim 24 de ore ca profilul tău să fie activat

  • apoi nu rămâne decât să îți programezi sesiunile de curs în zilele și intervalele orare în care ești disponibil.

Pe platforma YooLearn nu ești tu cel care trebuie să caute elevii. După ce ai urmat toți pașii de mai sus, tot ceea ce trebuie să faci este să aștepți ca elevii să se programeze la sesiunile tale. Cei de la YooLearn au gândit platforma astfel încât cursanții să poată alege un profesor care corespunde exigentelor si stilului de învățare al fiecăruia. Este important ca interacțiunea dintre profesor si elev să fie una eficientă și plăcută.

          Profesorul are posibilitatea de a programa o primă ședință gratuită pentru o mai bună cunoaștere și evaluare a elevului. În cadrul acesteia, elevul își va putea exprima așteptările și obiectivele.

Documentele necesare pentru a deveni meditator online

          Acum că ai aflat cât este de simplu să te înscrii pe platformă, trebuie să știi și ce documente sunt necesare la înscriere. Acestea sunt:

  1. copie a cărții de identitate

  2. copie a codului unic de înregistrare

  3. extras de cont cu IBAN-ul asociat PFA-ului sau SRL-ului.

          Ne dorim ca plata sesiunilor de curs să se facă în mod transparent și cu respectarea legislației în vigoare. Astfel, este necesară deschiderea unui PFA / SRL, prin care se vor putea emite facturi și încasa plățile.

Prin platforma YooLearn, aceste lucruri devin foarte simple, iar crearea PFA-ului și grija chestiunilor administrative rămân în seama colaboratorilor noștri, care vor rezolva totul online.

Numărul de participanți și tariful cursurilor

Platforma YooLearn a fost gândită astfel încât profesorii să poată preda atât unui singur cursant, cât și unui grup. Astfel, profesorul poate selecta numărul de cursanți care pot participa la o anumită sesiune.

Tariful unei sesiuni individuale, dar și al unei sesiuni de grup rămâne complet la latitudinea celui care predă. Prețul va fi afișat pe profilul tău, astfel încât cursantul are o imagine asupra tuturor costurilor. YooLearn facilitează aspectele financiare ale sesiunilor de curs, urmând ca în mod automat, o dată pe săptămână, profesorii să încaseze contravaloarea serviciilor prestate. Platforma percepe un comision modic, care scade cu cât numărul orelor de curs încheiate este mai mare.

Beneficiile multiple pentru meditatii online

Cursurile sau meditațiile online sunt din ce în ce mai căutate de către tineri datorită posibilității acestora de a-și alege singuri domeniile de interes, profesorii, zilele și intervalele orare. Astfel, ei pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine. Avantajele platformei YooLearn sunt numeroase atât pentru cel care predă, cât și pentru cel care studiază:

  1. studiul / predarea din confortul propriei locuințe sau de oriunde, fără constrângeri geografice flexibilitatea de a alege ziua și ora

    1. interfață prietenoasă și bine structurată, având la dispoziție toate instrumentele necesare desfășurării unei sesiuni Live

  2. posibilitatea de a da teste, teme de lucru și de a comunica eficient

  3. posibilitatea elevilor de a alege un profesor preferat, dar și posibilitatea profesorilor de a-și selecta studenții

  4. venituri suplimentare substanțiale, transparente și obținute făcând ceea ce îți place

  5. crearea PFA-ului și grija chestiunilor administrative rămân în seama colaboratorilor noștri, care vor rezolva totul online

          S-a demonstrat științific faptul că un elev studiază mult mai bine dintr-un spațiu în care se simte confortabil. Studiul de acasă sau dintr-un mediu confortabil este unul mult mai eficient, informația fiind asimilată mult mai bine, atât profesorii cât și elevii având o stare de spirit mai bună.

Trebuie să fii profesor pentru a putea preda cursuri online?

          Nu obligatoriu! Pe platformă poți fi înscris:

  1. Fie ca Profesor – asta înseamnă că vei putea preda materii școlare și recreaționale în concordanță cu nivelul pregătirii tale.

  2. Fie ca Trainer – poți avea vocație de profesor și un hobby sau o materie la care ești priceput. Așadar, prin intermediul platformei și a cursurilor online vei putea să împărtășești și altora secretele domeniului pe care îl stăpânești. În acest fel îți vei asigura un venit suplimentar făcând ceea ce te pasionează.

Acum știi faptul că nu este obligatoriu să predai la școală sau facultate pentru a putea susține cursuri pe YooLearn. Scopul platformei este să ofere acces la o varietate de materii care să ajute cursanții să se dezvolte din punct de vedere intelectual, psihologic, să facă performanță sau să creeze un mediu propice pentru a beneficia de cursuri și activități recreaționale. YooLearn este locul tuturor oportunităților, locul care îți poate deschide noi uși pentru viitorul tău!

Cum va avea loc o comunicare eficientă profesor – elev?

          Pe lângă activitatea obișnuită de predare din sălile de curs, un elev are uneori nevoie și de un alt tip de abordare, care să-i îmbunătățească viziunea și bagajul de cunoștințe. Această nouă abordare îi poate fi oferită de unul dintre profesorii găsiți pe platforma YooLearn.

În cadrul cursurilor online, adică într-un mediu informal, elevul comunică cu ușurință și nu are acele ezitări care apar în mediul școlar clasic. Același lucru este valabil și în cazul profesorului. Un profesor care oferă meditatii online nu are aceeași atitudine ca un profesor care predă la clasă.

Atunci când relația dintre profesor și elev este bine dezvoltată, cursurile decurg într-un mod mult mai natural. Astfel, există o comunicare eficientă și învățarea este automat îmbunătățită. Prin intermediul platformei YooLearn și a profesorilor, se creează mediul ideal de învățare pentru fiecare cursant în parte. Ca să obțină rezultate bune, un elev nu trebuie să fie încordat sau stresat în prezența profesorului său. Dimpotrivă, o atitudine relaxată, prietenească și un model bun de urmat ajută elevul să-și atingă obiectivele mai repede și mai ușor.

Fiecare cursant are nevoi diferite, dar pe platforma YooLearn există câte un profesor potrivit pentru oricine. Așadar, această platformă este soluția ideală pentru cursanții care își doresc un mediu informal și relaxat de învățare.

Profită de cursurile recreaționale!

Pe lângă materiile școlare, un alt aspect important este dezvoltarea personală și gestionarea timpului liber. Copilăria și adolescența reprezintă o perioadă importantă în formarea unui tânăr și este esențial ca acesta să aibă la îndemână cât mai multe instrumente pentru o dezvoltare armonioasă.

Pe platforma YooLearn există cursuri de dezvoltare personală sau recreaționale. Cunoscând cât de importantă este dezvoltarea pe toate planurile, prin intermediul YooLearn, îți poți îmbunătăți atât inteligența intelectuală, cât și cea emoțională și creativitatea.

Cursurile recreative sunt menite să îndrume spre crearea de hobby-uri. Timpul liber trebuie folosit într-un mod inteligent, cu activități relaxante și recreaționale potrivite. Cultivarea hobby-urilor de la o vârstă fragedă va ajuta viitorul adult să devină mai empatic, mai echilibrat și mai bine pregătit pentru viață.

Înscrie-te pe platformă și alătură-te comunității YooLearn!

Acum că ai aflat atâtea informații despre această platformă educațională, te invităm să te înregistrezi și să descoperi beneficiile pe care ți le oferă YooLearn.

Dacă dorești să devii cursant, cu siguranță vei fi surprins de varietatea cursurilor și de tot ceea ce îți pot oferi profesorii de pe platformă. Așadar, tu ce cursuri dorești să faci online? Ce aptitudini îți propui să îmbunătățești?

În cazul în care vei alege să predai pe YooLearn, te vei bucura de un standard ridicat al condițiilor de lucru, venituri suplimentare transparente, promovare la nivel național, notorietate și aprecierea unui număr mare de cursanți, crearea și administrarea unui PFA din câteva click-uri.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close