Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Yzzy, vânzări Apple second hand sau alte tipuri de telefoane la fel de cunoscute

Yzzy, vânzări Apple second hand sau alte tipuri de telefoane la fel de cunoscute

Despre telefoanele din gama Apple se știe că sunt la alt nivel și că sistemul lor de operare, și anume iOS este ales de către oamenii din întreaga lume.

Yzzy, vânzări Apple second hand sau alte tipuri de telefoane la fel de cunoscute
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2022   •   12:33

Oferta variată și nevoia constantă de a fi conectați la tot ce este modern, îi face pe aceștia să nu se uite la aspectele financiare atunci când se decid asupra unui telefon din această gamă.

Yzzy se ocupă cu vanzari Apple second hand, dar starea acestor dispozitive este mai mult decât satisfăcătoare.

Calitate bună la un preț avantajos!

La Yzzy achiziționarea unui iPhone este accesibilă, calitatea dispozitivului fiind una apropiată cu starea unui telefon nou. Dacă ești un împătimit al acestei game, cine nu e, de fapt, aici găsești multe modele și te poți informa ușor de fiecare funcție pe care acesta o deține.

La un iPhone este cunoscut faptul că aceasta are o cameră care surprinde detaliile și care oferă fotografiei calitatea maximă.

Acesta este și scopul, ca tu să nu simți nicio deosebire între un telefon nou și unul second-hand. Conectivitatea și funcționarea telefonului reprezintă principalul scop pentru cei care comercializează astfel de dispozitive, cred cei de la Yzzy.

Criteriile de cumpărare și decizia finală este diferită de la persoană la persoană, dar la Yzzy procesul este…easy.

Poate ai îndoieli și te gândești că un telefon recondiționat Apple nu își face treaba la fel de bine ca unul nou, dar ținem să precizăm faptul că la Yzzy toate telefoanele sunt reparate și verificate minuțios, până la cel mai mic detaliu.

Specialiștii își doresc siguranța că acestea funcționează la calitatea optimă și că telefonul iese aproape nou din mâinile lor.

Avantajele Yzzy la o nouă achiziție

Pe lângă modelele diverse din gama Apple, de care te poți interesa în mod constant, achiziționarea lui trebuie să fie și ea fără bătăi de cap. De aceea, la Yzzy poți comanda online, poți plăti tot online și primești garanție 1 an pentru orice fel de problemă.

Transportul lor implică un proces safe. Acestea sunt ambalate și protejate cu strictețe, pentru a ajunge la tine într-o stare ideală.

În plus, trebuie să te asigurăm că telefoanele comercializate de către Yzzy nu sunt furate și nu se pune problema blocării lor sub niciun fel. Poți verifica acest lucru cu ajutorului funcției special introduse pe site-ul acestora. Așa afli imediat dacă este cazul.

Dacă totuși nu te-ai decis asupra unui model sau mai ai alte întrebări legate de telefoanele second-hand, echipa Yzzy iți stă la dispoziție oricând, în timpul programului de lucru. Trebuie doar să le trimiți un mesaj cu tot ceea ce te interesează.

Pe site-ul oficial al acestora, yzzy.ro, ai transparență totală în ceea ce privește detaliile și fotografiile de prezentare a produselor. Le face plăcere să știe că potențialul lor client este informat în legătură cu tot procesul de cumpărare atunci când intră pe site-ul lor.

Destul de easy, ai spune, nu?

Contact:

0761 053 053

[email protected]

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close