Antena 3 CNN Economic Cumpara salopete pentru copii din bumbac de calitate si la preturi mici doar de la Liloo

Cumpara salopete pentru copii din bumbac de calitate si la preturi mici doar de la Liloo

Cumpara salopete pentru copii din bumbac de calitate si la preturi mici doar de la Liloo
31 Oct 2017   •   17:51

Cu atatea treburi de rezolvat pe cap si cu atat de putin timp liber la dispozitie, nu te-ai saturat sa fii nevoita sa colinzi magazinele de specialitate in cautarea unor haine de calitate pentru prichindelul tau? Si cand intr-un final gasesti salopete pentru copii sau alte articole vestimentare necesare, nu e enervant sa vezi ce preturi exorbitante au si sa trebuiasca sa dramuiesti cu mare grija tot bugetul familiei, ca sa-i cumperi micutului tau ce are nevoie?

Din fericire, acum iti poti face cumparaturile online la Liloo, economisind timp si resurse materiale semnificative! Liloo este un magazin online care produce chiar aici in Romania, din materiale de calitate, haine pentru bebelusi si copii, pe care le comercializeaza la preturi extrem de accesibile!

Din grija pentru cei mici, toate salopetele pentru copii si accesoriile sunt realizate in conformitate cu cele mai riguroase norme in vigoare, iar in productia lor se folosesc doar fibre naturale, vopsele ecologice pe baza de apa si sisteme de prindere care nu contin metale grele.

Iata care sunt unele dintre cele mai populare modele de salopete pentru copii la preturi sub 20 de Lei pe care le poti gasi pe site-ul Liloo:

1. Pentru fetite - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei roz cu imprimeu printesa – 19,98 Lei

Din gama de salopete pentru copii nu putea sa lipseasca un model potrivit pentru toate fetitele cochete. Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei roz, potrivit atat pentru toamna, cat si pentru iarna, este deosebit de confortabila, pufoasa si calduroasa, oferindu-i micutei tale tot confortul termic de care are nevoie si prevenind transpiratia excesiva. Confectionata din bumbac de calitate, moale si fin aceasta salopeta pentru copii are un imprimeu dragut, realizat prin serigrafie, care nu iese la spalat.

2. Pentru baietei - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei azur inchis cu imprimeu masinuta - 19,98Lei

Salopetele pentru copii cu maneca lunga si pantaloni cu botosei și cu imprimeu texturat sunt confectionate din bumbac subtire, moale si pufos.

Avand un croi lejer, aceste salopete pentru copii pot fi purtate atat afara, la plimbare, cat si prin casa, pe post de pijamale. Toate salopetele pentru copii de la Liloo sunt ideale pentru somn, deoarece lasa pielea sa respire, in timp ce ii confera micutului tau tot confortul termic de care are nevoie, prevenind transpiratia excesiva si orice alt tip de disconfort.

Cusaturile fine, dar rezistente, le ofera durabilitate, iar imprimeul modern si hazliu cu masinuta, realizat prin serigrafie de inalta rezolutie, nu se deterioreaza la spalare.

3. Unisex - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei galbena uni si cu inchidere frontala 19,98 Lei

Din lista noastra de salopete pentru copii sub 20 Lei fac parte si cele cu pantaloni cu botosei uni, de culoare galbena, esentiale mai ales in primele luni de viata, deoarece protejeaza pielea fina de factorii externi, permitandu-i in acelasi timp sa si respire. Datorita croielii speciale, pantalonii cu botosei ii permit celui mic sa se miste in voie si sa descopere lumea. Modelul este special conceput pentru a exista spatiu suficient pentru scutec si poate fi purtat cu succes atat de fetite, cat si de baietei.

Cumparand online de la Liloo, nu vei mai colinda magazinele in cautarea celei mai bune oferte, deoarece aici vei gasi salopete pentru copii si multe alte hainute de calitate la preturi extrem de accesibile, la doar un click distanta! Vei economisi atat bani, cat si timp pretios, pe care il poti petrece impreuna cu copilasul tau. Toate comenzile ce depasesc 100 de Lei beneficiaza de transport gratuit prin Posta Romana si toate comenzile de peste 200 de Lei beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid!

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close