Antena 3 CNN Economic EcoFerma României. Cum se poate trăi mai sănătos și cum se pot face producții omologate pentru agricultura ecologică.

EcoFerma României. Cum se poate trăi mai sănătos și cum se pot face producții omologate pentru agricultura ecologică.

Viitorul este Ecologic! Într-o lume în care produsele ecologice devin tot mai căutate, numeroase și variate, în care resursele devin mai prețioase, iar calitatea nutrițională este o condiție esențială, nu mai este cazul să căutăm și alte dovezi că direcția agriculturii este „verde” și sănătoasă.

EcoFerma României. Cum se poate trăi mai sănătos și cum se pot face producții omologate pentru agricultura ecologică.
20 Ian 2020   •   13:08

Într-un proces amplu, plecat de la genetica produselor pentru agricultură și până la consumatorul final, reflexele de consum tradiționale se transformă într-un ritm alert. Tot mai mulți oameni sunt deosebit de atenți la alimentație, indiferent dacă este vorba despre fructe, legume, cereale sau aparent banalul ulei de floarea soarelui. Termenul de ecologic, de fapt eticheta de produs ecologic, este deja un factor decisiv pentru tot mai mulți oameni atunci când vine vorba despre cum pot trăi mai sănătos.

www.ecoferma.ro înseamnă un portal media complet, în care multe articole sunt susținute de clipuri de prezentare de produse și de testimoniale realizate în ferme unde se face agricultură ecologică. De asemenea, mulți experți din domeniu vor detalia cum funcționează produsele ecologice destinate producției agricole și ce conțin acestea, când și cum se aplică, pentru ce culturi sunt potrivite.

În lanțul de agricultură ecologică, totul pleacă de la produsele destinate acestui tip de activitate. România a intrat pe harta țărilor care încearcă să conteze atât calitativ, cât și cantitativ în dezvoltarea agriculturii ecologice. Există în această perioadă multe produse în proces de omologare, astfel încât să poată fi în mod oficial comercializate și utilizate. www.ecoferma.ro își propune să devină un punct de reper în informarea corectă și modernă despre cum se poate face agricultura ecologică, despre beneficiile agriculturii ecologice, despre noutățile din acest domeniu.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close