Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Imagini de clestar, la un pret cu 5.150 de lei mai mic

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Imagini de clestar, la un pret cu 5.150 de lei mai mic

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Imagini de clestar, la un pret cu 5.150 de lei mai mic
07 Mar 2018   •   14:34
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Romanii care vor sa isi cumpere un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD au la dispozitie in aceasta perioada preturi foarte bune pe emag.ro.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG sunt incluse televizoare de la diferite branduri, iar reducerile ajung pana la 5.150 de lei.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 152 de cm, 60KU6072, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 3.700 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Pentru a va bucura de culori mai exacte si mai naturale Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor. In acest fel, televizorul reda o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate.
 
Un alt atu al acestui televizor este sistemul Ultra Clean View, care analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung curbat

 
2. Un alt televizor cu o rezolutie de clestar aflat acum la reducere pe emag.ro este QLED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55Q7C, 4K Ultra HD.
 
Televizorul are o reducere de 5.150 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Televizorul ofera o experienta de vizionare superba, cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
Q Viewing Angle Spune "adio" distorsiunii de culoare. Te poti bucura de aceeasi experienta de vizionare, oriunde ai sta in camera. Datorita culorilor vii Q7C si unghiurilor generoase de vizionare, orice loc este perfect.
 
Iar Q Engine este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna.
Televizorul beneficiaza si de un design curbat, care iti taie rasuflarea, fiind definitia elegantei si a rafinamentului. In plus, ramele sunt incredibil de subtiri. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
3. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, UE55MU7000, Ultra HD, are o reducere de 4.800 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Acest televizor iti permite sa experimentezi puterea de iluminare a High Dynamic Range-ului si sa te bucuri de claritate cinematografica in fiecare scena. Luminozitatea maxima este de pana la 1000 nits si poate varia in functie de modelul si de dimensiunea televizorului.
Motion Rate 240 asigura o actiune rapida, lina, fara imagini neclare. Motion Rate 240 aduce la viata sportul si continutul rapid in miscare.
 
Merita sa fie mentionata si tehnologia Precision Black, cu ajutorul careia, poti experimenta negrul mai intens si albul mai stralucitor. Contrastul puternic si tehnologia local dimming face ca imaginile sa fie clare si precise. Peak Illuminator face ca zonele luminoase sa fie si mai luminoase in scenele intunecate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
4. Ultima noastra recomandare pentru campania din aceasta perioada a emag.ro este televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 164 de cm, TX-65EX703E, 4K Ultra HD.
 
Televizorul are o reducere de 3.500 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Beneficiind de tehnologia 4K HD, televizorul ofera culori realiste si exacte prin procesare imbunatatita a imaginii. Aceasta tehnologie 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte.
 
Reda culorile cu o precizie absoluta intr-un spectru larg utilizand tehnologia speciala Wide Colour Phosphor, capabila sa acopera peste 90 % din standardele DCI. Televizoarele cu tehnologie Wide Colour Spectrum ofera o paleta de culori in tonalitati mult mai subtile si mai nuantate prin care, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, imaginea pare autentica in orice scena.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close