Antena 3 CNN Economic De la faliment, la succes! Povestea motivațională a lui Florin Mîndru

De la faliment, la succes! Povestea motivațională a lui Florin Mîndru

Modelele de business de succes apar, de regulă, după eșec. Așa a fost și în cazul lui Florin Mîndru, un tânăr antreprenor care după ce a trecut prin două falimente și-a însușit lecțiile învățate și a găsit drumul câștigător în mai multe afaceri.

De la faliment, la succes! Povestea motivațională a lui Florin Mîndru
de Bianca Voinea    |    31 Oct 2020   •   10:00

Cea mai nouă a pus-o pe picioare în urmă cu doar un an și trei luni. A început cu un magazin de bere artizanală, iar în foarte scurt timp, după o analiză a pieței, a decis că poate trece la un lanț de francize.

Până acum a investit 500.000 de euro pentru cele 9 magazine deschise deja în mai multe orașe din țară, iar planurile de expansiune continuă chiar și în afara granițelor României.

Nu a găsit, cum spuneam, rețeta succesului peste noapte, ci a învățat extrem de mult. S-a educat pe el, ca antreprenor, și încearcă din răsputeri să îi educe și pe alții.

Urmăriți interviul complet pentru a afla care sunt valorile pe care orice antreprenor care își dorește un business profitabil trebuie să le urmeze, dar și cât de ușor poți atrage un investitor dacă faci pașii corecți.

BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close