Antena 3 CNN Economic A construit două afaceri de succes cu buget zero | BizSchool

A construit două afaceri de succes cu buget zero | BizSchool

Florina Mateescu este unul dintre oamenii creativi care, după o experiență în finanțe de peste 20 de ani, a fondat nu una, ci două companii de succes în domeniul contabilității.

de Bianca Voinea    |    08 Iul 2023   •   10:22

Antreprenoarea a povestit la BizSchool că prima afacere, deschisă la 29 de ani, a fost o întâmplare. Voia doar să câștige niște bani extra la salariu, dar s-a trezit un un portofoliu de clienți pe care nu îl mai putea gestiona doar lucrând part-time, așa că împreună cu o altă colegă s-au rupt de locul de muncă și au continuate pe cont propriu.

Compania a prins avânt și timp de 12 ani au tot crescut, dar într-un anumit punct Florina a simțit că se plafonează din punct de vedere profesional, așa că a decis că este timpul pentru o nouă provocare.

Provocarea a venit din zona corporate. Deci s-a întors la statutul de angajat pentru a învăța lucruri noi. A învățat de avea de învățat și s-a întors la adevărata ei chemare: antreprenoriatul.

De această data, abordarea a fost diferită, pentru că a înțeles că viitorul oricărui business trebuie împletit cu tehnologia dacă vrei să “go big”, așa că a doua companie a fost una de contabilitate digitală. Ce este cu adevărat impresionant la Florina Mateescu este că ambele companii au fost create cu investiție zero.

Cum a reușit antreprenoarea acest lucru, aflați din interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close