Antena 3 CNN Economic Logodna i-a purtat noroc în antreprenoriat

Logodna i-a purtat noroc în antreprenoriat

Acum 6 ani Milena Marin lăsa în urmă un loc de muncă în corporaţie pentru a-şi începe propria afacere. Era om de comunicare, aşa că a căutat să facă ceva în continuare în această direcţie, doar că ar fi vrut să mai adauge şi un element idilic.

Logodna i-a purtat noroc în antreprenoriat
de Bianca Voinea    |    12 Sep 2020   •   10:00

Aşa a luat naştere firma ei de organizări de evenimente, chiar după logodna, pe care, de altfel, și-a organizat-o singură. A investit 40.000 de euro inițial, dar ulterior a reinvestit constant din profit, pentru că odată cu fiecare sezon trebuia să vină cu decoruri de actualitate.

Milena spune însă că pe viitorii antreprenori nu trebuie să îi sperie suma alocată de ea la început, pentru că se poate începe un astfel de business și cu un buget de câteva mii de euro.

Important este să găsești oameni care să îți acorde încredere, mai ales pentru primele evenimente, esențiale pentru a-ți construi portofoliul.

Cum a reușit tânăra să își țină business-ul pe linia de plutire într-un an în care evenimentele aproape au dispărut, dar și multe altele despre experiența ei antreprenorială aflați din interviul de mai jos, realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: Milena Marin

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close