Ai o idee bună de business? Poți fi premiat!

de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   16:48
Ai o idee bună de business? Poți fi premiat!

"Money is Funny" este un concurs dedicat celor cu spirit antreprenorial, cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem franciză.

Trei idei de afaceri inovative vor fi premiate la concursul ”Money is Funny”, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021. La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora, care vor să lanseze un business și au o idee de afacere ingenioasă și curajoasă.

Premiile puse la bătaie sunt:

Premiul I – 30.000 lei

Premiul II - 20.000 lei

Premiul III – 10.000 lei

”Competiția de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Partener media: BURSA – Ziarul oamenilor de afaceri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close