Antena 3 CNN Economic Oraşul din România în care se deschide o fabrică de baterii. Sunt disponibile 700 de locuri de muncă

Oraşul din România în care se deschide o fabrică de baterii. Sunt disponibile 700 de locuri de muncă

Grupul Stihl își extinde rețeaua internațională de producție și investește 125 de milioane de euro într-o nouă unitate de producție pentru utilaje cu acumulator și electrice în România. 

Oraşul din România în care se deschide o fabrică de baterii. Sunt disponibile 700 de locuri de muncă
Sursa foto: Profimedia Images
de Milena Niță    |    02 Apr 2024   •   16:00

Noua fabrică va găzdui o unitate de producție de baterii.

Începerea producției de serie este planificată pentru septembrie 2025. Fabrica va avea circa 700 de angajați până în 2028. 

Noua fabrica se va întinde pe o suprafață de aproximativ 147.000 de metri pătrați. 

În prezent, compania are unități de producție în șapte țări: Germania, Elveția, Austria, SUA, Brazilia, China și în Filipine. 

Grupul Stihl dezvoltă, produce și distribuie unelte electrice pentru silvicultura profesională și agricultura, precum și pentru întreținerea grădinilor și peisagistica, pentru industria construcțiilor și pentru proprietarii de grădini private. 

Gama de produse este completată de soluții și servicii digitale. 

Produsele sunt vândute prin intermediul distribuitorilor autorizați și al magazinelor online proprii Stihl, care vor fi extinse la nivel internațional în următorii ani – în prezent 42 de sucursale de vânzări și marketing, aproximativ 120 de importatori și peste 55.000 de distribuitori autorizati în peste 160 de țări. 

Societatea înființată în 1926, cu sediul în Germania, va deschide noua fabrică din România la Oradea, potrivit profit.ro.

×
Subiecte în articol: fabrica baterii Stihl Oradea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close