Antena 3 CNN Economic Mircea Manolescu, povestea inventatorului de aur al României

Mircea Manolescu, povestea inventatorului de aur al României

Mircea Manolescu este unul dintre numele de referință ale inventicii românești. Medaliat cu aur la Geneva, la Bruxelles și în multe alte țări, inventatorul și-a propus un scop măreț: să aibă gijă de viețile oamenilor.

Mircea Manolescu, povestea inventatorului de aur al României
de Bianca Voinea    |    15 Aug 2020   •   10:00

Şi o face într-un mod unic, cu ajutorul unei soluţii inteligente de protecţie seismică şi avertizare timpurile. iSentinel este cea mai nouă invenţie, pe care, de această dată antreprenorul Mircea Manolescu, a reuşit să o şi facă una marketabilă.

Recunoaște însă că parcursul antreprenorial al unui inventator este mult mai dificil decât în cazul oricărui alt business, pentru că provocările încep cu mult înainte de a se ajunge la afacerea propriu-zisă.

Sunt foarte multe demersuri în primul rând pentru a patenta o invenție, apoi trebuie să găsești investitori, în cazul în care nu dispui de bani proprii, să identifici piețele protrivite produsului unic și multe altele.

A luat-o însă cu pași mărunți, dar foarte încrezător în reușita visului său.

Cum a reușit Mircea Manolescu să treacă cu brio prin toate etapele unui business care are la bază o invenție aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la Biz School.

×
Subiecte în articol: Mircea Manolescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close