Antena 3 CNN Economic Psoriazisul vindecat clinic cu imunoglobuline Y Imunoinstant

Psoriazisul vindecat clinic cu imunoglobuline Y Imunoinstant

Romvac a lansat terapia locală și generală cu imunoglobuline aviare specifice IgY din produsele Imunoinstant, demonstrând că pacientul cu psoriazis poate fi vindecat clinic.

Psoriazisul vindecat clinic cu imunoglobuline Y Imunoinstant
Sursa foto: Imunoinstant.ro
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2021   •   11:39

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), psoriazisul este o boală cronică, dureroasă, care mutilează bolnavul, îi limitează activitățile și care, din nefericire, nu pare să aibă tratament.

Nu de aceeași părere sunt specialiștii de la Romvac, care, dimpotrivă, contrazic cu fermitate acest lucru, prin cele câteva mii de pacienți care s-au vindecat clinic de psoriazis, în urma aplicării terapiei adjuvante cu imunoglobulinele IgY specifice.

Psoriazisul este o boală a întregului organism, nu numai a pielii

Psoriazisul este o boală, în general, cu exprimare cutanată, des întâlnită, cronică, fără o cauză clară care să o declanșeze și, mai ales, fără vindecare.

Însă, cercetarea științifică de la Romvac aduce informații în plus și rezultate spectaculoase.

Astfel, este important de înțeles că psoriazisul nu este numai o boală care afectează pielea, articulațiile sau unghiile, ci este o boală a întregului organism, motiv pentru care pacientul are nevoie de tratament general și nu numai de unul local.

Fiind declarată drept boală autoimună, organismul trebuie susținut din punct de vedere imunologic. Prin urmare, coroborând terapia pe cale generală cu terapia locală cu imunoglobuline aviare specifice IgY din produsele Imunoinstant, Romvac a demonstrat că pacientul cu psoriazis poate fi vindecat clinic.

Medicina alopată oferă soluții de tratament împotriva psoriazisului care nu duc însă, la vindecarea pacientului și care, în plus, au efecte adverse.

Ca o nouă abordare, oamenii de știință de la Romvac au testat cu succes terapia cu imunoglobuline IgY specifice Imunoinstant, demonstrând că în psoriazis este nevoie atât de administrarea tratamentului local, cât și a unuia general.

În psoriazis, este imperioasă susținerea imunității organismului, iar Romvac face acest lucru prin terapia cu Imunoinstant pe bază de imunglobuline IgY specifice care asigură imunitatea pasivă, adică anticorpii sunt direct introduși în organism și nu mai este nevoie ca aceștia să fie produși de organismul nostru, așa cum se întâmplă în cazul vaccinării.

De aceea, și acțiunea produselor Imunoinstant este rapidă. În plus, terapia cu imunoglobuline IgY nu prezintă efecte adverse, fapt demonstrat științific.

[GAL layout="2"]

Vârsta și factorii declanșatori ai bolii

Există mai mulți factori care par a fi răspunzători pentru declanșarea psoriazisului. Unul dintre aceștia este predispoziția genetică, care ar putea să justifice apariția bolii încă din copilărie.

Alte cauze sunt reprezentate de factori externi și interni, precum diferite tipuri de traume, arsurile solare, infecțiile, medicația administrată în diverse afecțiuni sau stresul.

Psoriazisul se poate declanșa la orice vârstă, cu preponderență în cazul persoanelor cu vârsta între 50 și 69 de ani. Boala poate apărea și la copii care dezvoltă uneori, forme severe.

Un dezavantaj al vârstei fragede este că nu orice tratament alopat este indicat și acestei categorii de pacienți, din cauza efectelor secundare.

Avantajul terapiei cu Imunoinstant este că nu prezintă efecte secundare și se poate administra oricărei persoane încă de la vârsta la care aceasta poate consuma oul, cu condiția de a nu prezenta alergie la ou în general.

Romvac a înregistrat o premieră mondială cu vindecarea clinică a unei fetițe de 5 ani care avea psoriazis vulgar generalizat.

Când și cum trebuie administrată terapia cu IgY specifici Imunoinstant

Pentru indicarea schemei terapeutice corecte, se impune stabilirea unui diagnostic de certitudine, prin testul histopatologic.

Apoi, în funcție de tipul de psoriazis și de localizarea acestuia, se prescrie terapia cu soluții orale și cu aplicare locală, spray-uri, pulberi, creme sau unguente.

Orală sau cutanată, administrarea produselor este extrem de facilă și trebuie continuată până la dispariția tuturor leziunilor, etapă urmată de repetarea examenului histopatologic.

Dacă testul indică dispariția modificărilor specifice bolii și, deci, vindecarea clinică a pacientului, se recomandă ca acesta să urmeze terapia de susținere a nivelului imunologic corespunzător pentru organism.

Fiecare organism este unic în felul său, motiv pentru care reacția la anumiți factori interni sau externi va fi diferită.

De aceea, nu există o perioadă standard de timp în care pacienții să răspundă pozitiv la terapia cu imunoglobuline Y Imunoinstant, la unii rezultatele văzându-se mai repede, iar la alții, mai încet.

De aceea, terapia se administrează în funcție de patologia fiecărui pacient, aceasta fiind stabilită, urmărită și adaptată de către terapeut.

Produse cu IgY Imunoinstant administrate în terapia împotriva psoriazisului

Stabilită numai în urma consultației și pe baza diagnosticului de certitudine, terapia Imunoinstant pentru psoriazis vizează susținerea sistemului imunitar pentru care se recomandă administrarea, în funcție de pacient, a pulberii liofilizate Imunoinstant G sau a Oului hiperimun sau a soluției buvabile Imunoinstant Multiplu.

Pentru leziunile cutanate, se recomandă aplicarea locală de creme și unguente cu imunoglobuline IgY și alte principii imunologic active din Oul Hiperimun, precum Ovotrat PV sau Ten SuperRo sau spray-uri și geluri ca Imunoinstant Multiplu spray, Poliimunoinstant și Imunoinstant Multiplu gel.

În funcție de localizare, se recomandă și suspensiile pentru psoriazisul palmo-plantar și comprimatele ROdia pentru formele articulare ale bolii ș.a.m.d..

Primul pacient vindecat clinic de psorizis, cu terapia adjuvantă Imunoinstant

Romvac a început încă din 2010, cercetarea în domeniul medicinei umane pentru a obține imunoglobulina Y care să acționeze specific asupra bacteriilor, virusurilor și fungilor care au dezvoltat rezistență la medicația alopată antimicrobiană.

Câțiva ani mai târziu, după lansarea oficială pe piață a primelor produse din gama Imunoinstant, printre pacienți, s-a prezentat și o doamnă în vârstă de 65 de ani, din Constanța și care suferea de psoriazis vulgar generalizat, de 14 ani de zile.

Așa cum se întâmplă în general, în cazul multora din pacienții afectați de această boală, și doamna respectivă prezenta plăgi psoriazice suprainfectate cu bacterii rezistente la antibiotice, pe care noi le-am tratat specific în funcție de tulpini, cu produsele Imunoinstant.

Surprinzător a fost că, după 60 de zile de la începerea terapiei prescrise de spacialiștii de la Romvac, s-a constatat nu numai eradicarea infecțiilor bacteriene, dar și căderea crustelor și dispariția inflamațiilor, a pruritului și a durerilor locale.

După încă o lună, pacienta, care își abandonase locul de muncă din cauza marginalizării sociale, avea pielea sănătoasă conform rezultatelor examenului histopatologic.

Acesta a fost începutul! La ora actuală, Romvac are peste 4000 de pacienți vindecați clinic de psoriazis sau care urmează terapia cu Imunoinstant împotriva acestei boli.

Romvac – la 7 ani de la vindecarea clinică a primului pacient cu psoriazis

La 7 ani de la vindecarea clinică a primului pacient cu psoriazis, Romvac are astăzi peste 4000 de pacienți vindecați clinic sau care urmează terapia cu Imunoinstant împotriva acestei boli, conform recomandărilor medicilor terapeuți din cadrul Cabinetului de Medicină Complementară-Alternativă Imunoinstant.

www.imunoinstant.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close