Antena 3 CNN Economic Ramona Costenco și Florin Staicu, provocările unui business din învățământul privat

Ramona Costenco și Florin Staicu, provocările unui business din învățământul privat

BizSchool. Ramona Costenco și Florin Staicu au pus bazele unei grădinițe private în urma cu 12 ani. Au riscat în jur de 30-40.000 de euro, bani proveniți din vânzarea unui apartaman pe care tânărul îl avea la Brașov.

Ramona Costenco și Florin Staicu, provocările unui business din învățământul privat
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    10 Oct 2020   •   10:00

În condițiile date era clar pentru cei doi ca inițiativa lor antreprenorială trebuia să se concretizeze într-un business de succes. Și au reușit, umăr la umăr, în fiecare zi.

Au construit organic, și au ajuns acum să dețină și o școală gimnazială privată, iar anul viitor speră să deschidă porțile unui nou campus la care lucrează deja de un an și jumătate.

Provocări au fost multe. În primul rând să găsească o bancă dispusă la acordarea unui credit, căci, da, fără un credit dezvoltarea nu și-ar fi urmat cursul.

Apoi, o altă mare provocare să găsească oamenii potriviți. Și-au construit, în timp, o echipă care numără acum oameni ce le împărtășesc valorile.

Alte provocări, dar și greșeli, care s-au transformat ulterior în lecții de viață, aflați din interviul realizat de Bianca Voinea.

BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close