Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG de Sărbători. Cele mai populare oferte de astăzi

Reduceri eMAG de Sărbători. Cele mai populare oferte de astăzi

Reduceri eMAG de Sărbători. Cele mai populare oferte de astăzi
20 Dec 2017   •   11:59

Magazinul online eMAG oferă, cu ocazia campaniei de reduceri eMAGia Sărbătorilor, câteva produse la prețuri excelente. Iată cele mai populare oferte de azi:

Pentru a profita de reducerile eMAG la televizoare, videoproiectare, accesorii TV, eBook readere, portabile audio, console de gaming și multe alte produse electronice, intrați aici.

Mai jos, găsiți cele mai interesante afaceri pe care le puteți face astăzi la eMAG.

Reduceri eMAG de Sărbători. Top 3 oferte de azi

1. Televizor OLED Smart LG, 139 cm, 55EG9A7V, Full HD

LG OLED TV a obtinut un contrast perfect, un tel ce parea de neatins pentru televizoarele conventionale. Pixelii luminati independent nu necesita o lampa comuna, reusind astfel sa functioneze complet independenti. Pixelii isi controleaza individual propria luminozitate, reproducand nuante intense de negru pentru o mai mare senzatie de realism si profunzime. Imaginile sunt acum mai vii ca niciodata.

Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora.

La eMAG, în cadrul campaniei de reduceri eMAGia Sărbătorilor, televizorul LG are un discount de 50 la sută.

Pentru a cumpăra acest televizor la preț redus, intrați aici.

2. Videoproiector BenQ 3D MW705, WXGA, 4000 lumeni, Full HD,

Proiectoarele conventionale de inalta luminozitate fac o multime de zgomot. Nu MW705, care reproduce luminozitate ultra-inalta cu doar 31dB de sunet, chiar si cu puteri depline. Tacut si genial, prezentarea va acapara intreaga atentie a publicului, fara distrageri.

Un raport de contrast ridicat asigura faptul ca fiecare text, imagine, grafic, diagrama si video este proiectat cu o claritate optima si sporita, in special pentru date numerice. Acest lucru este pentru prezentatori pentru a vizualiza fisiere de prezentare in mod clar si publicul sa ramana concentrat asupra continutului proiectat.

Are un discount de 23 la sută din preț la eMAG.

Puteți profita de această reducere aici.

3. Soundbar Denon DHT-S514, 175 W, Bluetooth, Subwoofer wirelss, HDMI, Negru

Sistemul soundbar Denon DHT-S514 este capabil sa produca un sunet puternic si bogat, ce va umple intreaga camera. Usor de setat si simplu de utilizat. DHT-S514 transforma orice televizor intr-un veritabil sistem home entertainment. Acopera un spectru larg de frecvente, pornind de la cele joase, unde rolul este jucat de subwooferul wireless, si pana la mediile foarte curate insotite de tweetere 

De asemenea, este prevazut cu Bluetooth aptX, ce asigura un streaming audio wireless la o calitate CD. Poti conecta prin Bluetooth orice device compatibil, player portabil, smartphone sau tableta.

Dacă doriți să profitați de un discount considerabil la acest produs, intrați aici.

 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close