Antena 3 CNN Economic Grindeanu: Primele două contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea DN 73C au fost semnate astăzi

Grindeanu: Primele două contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea DN 73C au fost semnate astăzi

Primele două contracte importante pentru reabilitarea și modernizarea DN 73C- Curtea de Argeș și Municipiul Râmnicu Vâlcea- au fost semnate astăzi, a scris ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Grindeanu: Primele două contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea DN 73C au fost semnate astăzi
Sursa foto: Facebook/ Sorin Grindeanu
de Silvia Preda    |    04 Apr 2022   •   20:53

"Acest sector de drum (format din două loturi) este cunoscut și ca Secțiunea 6 Sibiu-Pitești deoarece va asigura legătura rutieră directă a municipiilor Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea cu Autostrada Sibiu – Pitești.

Primul contract semnat astăzi vizează elaborarea Documentației de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeș și Tigveni (Lot 1).

Al doilea contract are ca obiect elaborarea unui Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea DN 73C între Tigveni și Municipiul Râmnicu Vâlcea (Lot 2).

Antreprenorul român are la dispoziție 11 luni pentru finalizarea contractului pentru Lotul 1 și 14 luni pentru finalizarea obligațiilor contractuale pentru Lotul 2.

Valoarea contractelor (finanțate din fonduri europene) este de:

- 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot;

- 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot", a mai notat Grindeanu.

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close