Antena 3 CNN Economic Televizoarele "Diamant" reapar pe piaţă după 50 de ani. "Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată"

Televizoarele "Diamant" reapar pe piaţă după 50 de ani. "Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată"

Nu se mai produc de jumătate de secol, nu se mai găsesc de vânzare de 30 de ani. Televizoarele Diamant, căci despre ele este vorba, revin însă acum pe piaţă.

Televizoarele "Diamant" reapar pe piaţă după 50 de ani. "Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată"
de Georgiana Adam    |    18 Mai 2021   •   11:15

Ele vor fi relansate şi produse de Horizon, brandul companiei Network One Distribution (NOD), deţinută integral de Iulian Stanciu, şeful eMAG, potrivit adevarul.ro.

Fabricat de Întreprinderea Electronica din Bucureşti, începând cu anul 1961, televizorul Diamant era nelipsit din casele românilor în perioada comunistă. 

Noile televizoare Diamant sunt moderne şi subţiri

Acum, însă, nu mai sunt aparatele cu tub, groase şi de lemn, ci moderne şi subţiri. 

Noile modele disponibile au diagonale între 22 şi 43 de inci şi rezoluţii HD, respectiv Full HD.   

Televizoarele sunt asamblate în UE, Turcia şi China şi vin cu un design actualizat, la curent cu tendinţele şi cu nevoile consumatorilor.

"Urmărim trendurile în tehnologie, dar ne reinventăm de fiecare dată. Am readus la viaţă una dintre primele game de televizoare româneşti – Diamant, pentru că ştim că lucrurile cu adevărat puternice sunt cele care rezistă în faţa timpului şi devin mai bune odată cu trecerea lui. 

Acum, ca şi atunci, ducem simplitatea la un alt nivel – prin funcţii precum HDMI, USB Player, CI+, dar păstrăm accesibilitatea în ceea ce priveşte preţul", a declarat Cristian Postolachi, BDM Mobile & Consumer Electronics la Private Label NOD.

Producătorul vrea să ducă noile televizoare Diamant în Ungaria, Polonia, Grecia

Înregistrarea mărcii la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) s-a finalizat în anul 2018, iar primele modele Diamant au apărut în piaţă.    

De asemenea, cel care relansează televizoarele Diamant vrea să facă acelaşi lucru şi cu frigiderele Fram.

Dacă va avea succes, Diamant are în vedere pătrunderea ca brand european, în ţări precum Ungaria, Bulgaria, Polonia, Grecia şi Moldova.   
 

×
Subiecte în articol: Televizoarele Diamant diamant
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close