Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un călător a fost bătut de două ori în acelaşi tren | Doi agresori au fost reţinuţi

Un călător a fost bătut de două ori în acelaşi tren | Doi agresori au fost reţinuţi

Un bărbat de 45 de ani a fost bătut de două ori în același tren, pe ruta Ghimeș-Buzău.

Un călător a fost bătut de două ori în acelaşi tren | Doi agresori au fost reţinuţi
Sursa foto: Facebook/ CFR Calatori
de Silvia Preda    |    08 Noi 2022   •   17:34

Cele două agresiuni au fost comise în mai puţin de o oră. Agresorii sunt doi bărbați, de 28 și 34 de ani, și o tânără de 21 de ani.

"Din primele verificări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 45 de ani ar fi călătorit cu trenul pe ruta Ghimeș-Buzău. Între Stația CFR Onești și Borzești, o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic, pe fondul unui conflict spontan. Ulterior, acesta ar fi apelat telefonic alte persoane care l-ar fi așteptat în gara Căiuți, unde toți trei l-ar fi agresat pe bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică", au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Bacău s-a stabilit că, cele trei persoane care ar fi săvârşit agresiunea ar fi doi bărbați, de 28 și 34 de ani, și o tânără de 21 de ani, toți din comuna Căiuți.

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști

Cei trei suspecți au fost conduși la sediul poliției și audiați, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Faţă de cei doi bărbați s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.

×
Subiecte în articol: călător tren
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close