Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ce se află în pachetele cu alimente de la Guvern pentru români

Ce se află în pachetele cu alimente de la Guvern pentru români

Anunț important făcut de Guvern. De la 1 noiembrie se distribuie pachete cu alimente pentru românii vulnerabili, pachete care cântăresc 24 de kilograme.

Ce se află în pachetele cu alimente de la Guvern pentru români
Sursa foto: Pexels.com / cottonbro
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   17:51

Aceste pachete care vor fi distribuite persoanelor vulnerabile conţin făină, mălai, paste, ulei, zahăr, orez, conserve, gem de fructe, inclusiv dietetic, şi altele. Sunt alimente de bază pentru români.

Pachetele sunt destinate celor care sunt cu veniturile sub minim garantat. Este vorba de beneficiarii legii privind ajutorul social.

"Ne gândim tot timpul la oamenii aceștia care sunt în situație dificilă și ați văzut că avem o abordare constantă din acest punct de vedere și ne străduim să abordăm lucrurile în continuitatea lor, în așa fel încât oamenii să vadă că au sprijin și să simtă că este un sprijin(...). Guvernul s-a implicat și se implică", a spus ministrul Agriculturii, miercuri, la Antena 3 CNN.

Pachete cu alimente pentru români, de la Guvern. Când primesc oamenii cele 24 de kilograme de produse 

Ajutoarele de la Guvern vor fi împărţite oamenilor înainte de sărbătorile de iarnă, a anunţat ministrul Marcel Boloş, miercuri, la Antena 3 CNN.

"Avem peste 1,8 milioane de astfel de pachete pe care noi le distribuim o dată la şase luni și, desigur, odată cu finalizarea programului care va avea loc în luna ianuarie închidem un program ce a avut ca adresabilitate această categorie de beneficiari.

Am încercat ca distribuirea lor să aibă loc în lunile noiembrie și decembrie, pentru ca înainte de sărbători să poată să beneficieze de aceste pachete de produse alimentare", a anunţat ministrul Investițiilor și proiectelor europene, Marcel Boloș, miercuri, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: alimente guvern romani pachete
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close