Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand se plăteşte singură cu sume exorbitante. Vrăji sub ochii ANI și Fiscului

Clotilde Armand se plăteşte singură cu sume exorbitante. Vrăji sub ochii ANI și Fiscului

Sute de mii de lei au fost încasaţi de Clotilde Armand de la Armand Clotilde Marie Brigitte Persoană Fizică Autorizată. Sunt multe neconcordanțe între documentele oficiale ale edilului.

Clotilde Armand se plăteşte singură cu sume exorbitante. Vrăji sub ochii ANI și Fiscului
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Feb 2021   •   21:59

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand deține o casă cu patru niveluri într-o zonă exclusivistă din Capitală. Declarația sa de avere arată că locuința a fost dobândită în 2014, tranzacție făcută cu banii pe loc, 540 de mii de euro! Dar în declarația de avere nu prea întâlnești ce vezi cu ochiul liber, au arătat Oana Zamfir și Adrian Ursu, vineri seară, la emisiunea ”Exces de putere”.

Casa ar trebui să aibă 300 de mp, dar e mult mai mare. Documentele notariale arată că imobilul este construit pe patru niveluri, având demisol, parter, etaj și mansardă și este desfășurat pe o suprafață de 450 de metri pătrați.

Clotilde Armand are casă de peste 500 de mii de euro

Același document notarial arată că prețul vânzării a fost 540.000 de euro. Potrivit contractului de vânzare-cumpărare, banii au fost achitați integral în 2014. La momentul tranzacției, Clotilde Armand face precizarea în acte că imobilul constituie bunul său propriu, fiind căsătorită cu Sergiu Moroianu sub regimul separației de bunuri încheiat prin contract prenupțial în 1996.

Alte documente arată că imobilul deținut de Clotilde Armand este mult mai mare. O evaluarea seismică făcută în 1995 spune că imobilul respectiv are 549 de metri pătrați.

În cea mai recentă declarație de avere, Clotilde Armand arată că aceasta înregistrează venituri pentru activitatea de management.

Clotilde Armand, persoană fizică, încasează bani de la Clotilde Armand PFA

Sub menţiunea că şi-a prestat chiar ei servicii de management, sute de mii de lei au fost încasaţi de Clotilde Armand de la Armand Clotilde Marie Brigitte Persoană Fizică Autorizată.

Clotilde Armand se plăteşte singură

Sunt 602.374 RON trecuți în declarația de avere din 29 iulie 2019 și 429.733 RON în declarația de avere din 30 noiembrie 2020.

Un regim de impozitare există pentru salarii și alt regim de impozitare există pentru PFA. ”E foarte limpede din textele de lege care există că în acest tip de relație faptul că desfășori o activitate de management este o activitate de mandat, are valoarea unei activități care ar trebuie să genereze un venit salarial. Dacă am avea o activitate de tipul acesta taxele și impozitele pe care ar trebui să le plătești în comparație cu taxele pentru PFA sunt diferite”, a explicat Adrian Ursu. 321.382 de lei (cuantum taxe contract de muncă) în loc de 56.232 de lei (cuantum taxe PFA)!

Pe numele edilului Clotilde Armand există o sesizare pentru evaziune fiscală. Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Exces de putere
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close