Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Apărării Adrian Țuțuianu, măsuri după accidentul în care și-au pierdut viața trei militari

Ministrul Apărării Adrian Țuțuianu, măsuri după accidentul în care și-au pierdut viața trei militari

Ministrul Apărării Adrian Țuțuianu, măsuri după accidentul în care și-au pierdut viața trei militari
Sursa foto: Foto: gov.ro
30 Iun 2017   •   21:31

Invitat în emisiuneaExces de putere”, ministrul Apărării Adrian Țuțuianu a mărturisit ce măsuri este pregătit să ia, după accidentul cumplit din județul Argeș, în care și-au pierdut viața trei militari.

„Am luat toate măsurile ca ceea ce putem să facem, să sprijinim acele familii se va întâmpla imediat. În al doilea rând sunt preocupat ca cei la 2% din PIB alocat pentru Apărare să se materializeze în dotări și pentru apărarea națională, să răspundă cerințelor actuale. Pentru că este adevărat o bună parte din ceea ce utilizează astăzi armata este uzat fizic și moral”, a declarat ministrul Apărării la Antena 3.


„Datoria mea va fi aceea ca cele opt programe majore de înzestrare care sunt aprobate să devină cât mai curând o realitate și aceasta se va consta și în îmbunătățirea condițiilor pentru militarii care își desfășoară activitatea atât în teatrurile de operațiuni din Afganistan, Bosnia, dar și pentru cei care își desfășoară activitatea în țară și programe de pregătire destinate lor”, a mai spus ministrul Țuțuianu.


Totodată, ministrul Apărării a anunțat că nu se putea face mai mult pentru cei trei militari care și-ai pierdut viața în accidentul din județul Argeș. „Nu a existat niciun moment și niciun indiciu că s-ar fi putut face ceva mai mult în această situație complicată”, a mai spus Țuțuianu.

×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu Exces de putere
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close