Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Emanuel Ungureanu: ”Nu-mi place cum arată Capitala sub Nicușor Dan”

Emanuel Ungureanu: ”Nu-mi place cum arată Capitala sub Nicușor Dan”

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a declarat la Antena 3 că este total nemulțumit de activitatea lui Nicușor Dan din funcția de primar general al Capitalei.

Emanuel Ungureanu: ”Nu-mi place cum arată Capitala sub Nicușor Dan”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    29 Iul 2021   •   22:49

Emanuel Ungureanu a criticat dur declarațiile de astăzi ale primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, în care a spus că nu sunt chiar așa mulți șobolani în capitală, cu toate că Bucureștiul colcăie de aceste rozătoare.

”Șobolani sunt în toate marile Capitale ale lumii, pe mine ce mă îngrijorează din răspunsul domnului Nicușor Dan este că nu este în control. Un primar care se află de atâtea luni la conducerea Capitalei ar trebui să fie mult mai aplicat.

Nu e admisibil să spui că tu nu știi câte clădiri ai, să nu știi unde sunt focarele de infecție, ăsta nu e un răspuns de primar care contolează problema și nu sunt mulțumit deloc de răspunsul domnului Nicușor Dan.

”Nu m-am așteptat să fie atât de lipsit de pragmatism”

Sunt foarte nemulțumit de modul în care gestionează problemele cele mai importante din București. Nu m-am așteptat să fie atât de lipsit de pragmatism. A dat răspunsuri de Nicușor Dan din opoziție. El trebuie să fie conștient că are puterea în mână, că are resurse să ne scape de șobolani și de țânțari și de mizerie.

Nu-mi place cum arată Capitala sub Nicușor Dan și o spun cât se poate de clar și de răspicat”, a declarat Emanule Ungureanu la Antena 3.

Deputatul USR a spus că este extrem de nemulțumit de Nicușor Dan și pe zona de sănătate.

”Nu îmi place ce face cu spitalele din București, nu îmi place că nu schimbă conducerea unor spitale, că nu avem, în această zonă de sănătate, performanță”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

×
Subiecte în articol: Emanuel Ungureanu Nicușor Dan
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close