Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, dezvăluire în premieră: Am fost arestat în Anglia - nu am povestit niciodată asta

Mircea Badea, dezvăluire în premieră: Am fost arestat în Anglia - nu am povestit niciodată asta

Mircea Badea a povestit, joi seară, în emisiunea 'În gura presei', cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mulți ani. Și nu oricum, ci de către trupele speciale de intervenție. Totul a fost din cauza unei erori, însă a avut multă vreme unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

Mircea Badea, dezvăluire în premieră: Am fost arestat în Anglia - nu am povestit niciodată asta
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    04 Iun 2021   •   00:25

"Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte...", a povestit Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close