Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Ce face Klaus Iohannis este o fentă

Mircea Badea: Ce face Klaus Iohannis este o fentă

Mircea Badea: Ce face Klaus Iohannis este o fentă
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Iun 2019   •   00:14

Potrivit unor surse, Klaus Iohannis, se află printre favoriții pentru funcția de președinte al Consiliului European, alături de premierul din Belgia, din Portugalia și cel din Luxemburg.

Citește și: Klaus Iohannis, referitor la funcția de președinte al Consiliului European: „Să sperăm că vom avea un nume în scurt timp”

Șeful statului nu a vrut să confirme că ar fi în cărți pentru această funcție, însă entuziasmul cu care a răspuns întrebărilor jurnaliștilor pe această temă era evident.

Informația a fost comentată, joi seară, pe pasa cu "Sinteza Zilei", de Mircea Badea:

"Legat de ce ne-a spus Ludovic Orban în legătură cu candidaturile multiple ale lui Klaus Iohannis la diferite foruri, comisii și așa mai departe, ideea este că nu-l întreabă nimeni. Habar n-avea.

Adică nu l-a informat Iohannis pe Orban ce o să facă. Asta cu candidatura la președinția Consiliului European este o fentă. Eu nu mă mai duc după fentă. (...) Pentru că domnul Iohannis vrea să fie președintele României. E un proverb românesc - sper să nu se simtă jignit - 'câinele nu pleacă de la măcelărie'", a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close