Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre alegerile parlamentare: „Sunt două tabere”

Mircea Badea, despre alegerile parlamentare: „Sunt două tabere”

Mircea Badea, despre alegerile parlamentare: „Sunt două tabere”
01 Noi 2016   •   00:20

Mircea Badea a comentat ce se întâmplă pe scena politică în aceste zile, dar şi despre viitoarele alegeri care bat la uşă. 

„Până acum a fost o plictiseală, nici acum nu e mult entertainment, dar există multă pasiune. Sunt două tabere, nu sunt două tabere omogene, cu mare grad de complexitate a fiecăreia. Lumea s-a polarizat în funcţie de Cioloş: anti-Cioloş şi pro-Cioloş. Asta se întâmplă”, susţine realizatorul emisiunii În gura presei

„Să începem cu tabară pro-Cioloş. Cumva tabăra înglobează simpatiile către Iohannis, binom SRI şi DNA, simpatiile pentru PDL şi PNL. Tabăra pro-Cioloş nu poate fi redusă doar la PNL, ci şi la USR, o formaţiune nouă”, mai spune Mircea Badea.  

„Tabăra anti-Cioloş are două componente. Înseamnă o tabără care este împotriva binomului SRI-DNA, sunt anti-Iohannis şi se manifestă public ca atare. Sunt PSD şi ALDE. ALDE este bicefal: un cap este Tăriceanu şi celălalt Daniel Constantin, pe care lumea nu-l recunoaşte pe stradă”, îşi continuă realizatorul analiza.

„Şi PSD, un partid uriaş. Cel mai mare partid din România. Preşedintele acestui partid este dl Dragnea. El este condamnat penal cu suspendare. Doasarul este una dintre cele mai mari mizerii din justiţie”, mai spune Badea.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close