Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre protestul taximetriştilor: Au dreptate în aia cu Uber. Absolut da, e concurenţă neloială!

Mircea Badea, despre protestul taximetriştilor: Au dreptate în aia cu Uber. Absolut da, e concurenţă neloială!

Mircea Badea, despre protestul taximetriştilor: Au dreptate în aia cu Uber. Absolut da, e concurenţă neloială!
23 Ian 2019   •   14:06

 Mircea Badea a vorbit în emisiunea ''În gura presei'' despre protestul taximetriştilor care a avut loc luni seara în Bucureşti. În urma protestului, poliţiştii au deschis dosar penal după ce zeci de taximetrişti au blocat o stradă din centrul Capitalei.

''Au dreptate taximetriştii. Nu sunt fanul taximetriştilor aşa la modul absolut, îi iubesc pe taximetrişti, am postere cu taximetrişti. Au dreptate în aia cu Uber. Absolut da, e concurenţă neloială. Clar, nu se pune problema. De nervi au făcut un protest spontan de s-a blocat Bucureştiul (...) Nu vi se pare strigător la cer, că ăştia fac dosar taximetriştilor pe bază, atenţie, ''infracţiunea de împiedicare sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice'' şi lui #rezist care erau trei speriaţi, dar ei blocau străzile nu le-a făcut nimeni niciodată nimic? Adică această dublă măsură nu vă scoate din minţi? Pe mine, da!'', a spus Mircea.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close