Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre rectificarea bugetară: „Dacă există bani la Servicii care nu au fost folosiți, vă dați seama câți bani au ăia?”

Mircea Badea, despre rectificarea bugetară: „Dacă există bani la Servicii care nu au fost folosiți, vă dați seama câți bani au ăia?”

Mircea Badea, despre rectificarea bugetară: „Dacă există bani la Servicii care nu au fost folosiți, vă dați seama câți bani au ăia?”
03 Aug 2018   •   10:26

Mircea Badea a vorbit în emisiunea „În gura presei” despre rectificarea bugetară.

„Din toate gurile de propagandă ale SRI și ale SIE aflăm că ne tăvălim în chinuri de săraci, că mergem din ce în ce mai rău, că țara, de dimineață până seara, este aruncată în aer. A venit Apocalipsa. E nenorocire, nu se poate mai rău. E o jelanie și o panică și o nenorocire. Sunt șase miliarde în plus. Rectificare pozitivă. Nu știu, o fi mult, o fi puțin.

O să se bage mulți în seamă de genul experți, e plin de experți. Înțeleg că e rectificare negativă la SRI și SIE și SPP. Eu încă nu m-am dumirit cât de mare e. Eu am înțeles că le-au tăiat ălora din bani pentru că oricum nu-i foloseau. Dacă există bani la Servicii care nu au fost folosiți, vă dați seama câți bani au ăia? N-am putut să-i cheltuim. Lor trebuie să li se ia din bani, ca lumea. Au mult prea mulți. Au primit cantități uriașe de bani. Am terminat de făcut școli, spitale?”, a comentat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei servicii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close