Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: În economia actuală de forțe, când unii conduc cu strada, tu trebuie să scoți 10 străzi mai mult ca ăia

Mircea Badea: În economia actuală de forțe, când unii conduc cu strada, tu trebuie să scoți 10 străzi mai mult ca ăia

Mircea Badea: În economia actuală de forțe, când unii conduc cu strada, tu trebuie să scoți 10 străzi mai mult ca ăia
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Noi 2017   •   23:50

Adrian Năstase a făcut, luni, la Antena 3, o analiză a luptei celor din PSD cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Fostul președinte al PSD consideră că urmașii săi din fruntea partidului greșesc prin  transformarea acesteia într-o obsesie generală și că, în loc de asta, ar trebui să facă legi în Parlament pentru a stabili ce poate face un procuror. Năstase a adăugat că PSD greșește când anunță că vrea să scoată oameni în stradă.

Reacția lui Adrian Năstase a fost comentată de Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

"Domnule, în teorie, are dreptate Adrian Năstase. E corect. Adică, într-o democrație, într-un stat de drept, sunt alegeri și, în urma votului, se generează o componentă a Parlamentului, se generează un guvern - ăia pe care i-a votat majoritatea, ăia conduc. E simplu! În practică, sunt niște ONG-uri care se mișcă infinit mai bine, mai dinamic, mai real decât elitele, filosofii și politicienii aceștia și care, prin trei lozinci și istericale pe Facebook, în bulele astea de puțintei la minte, au scos în stradă 10-20.000 de oameni, chiar 80.000", a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close