Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: În lumea civilizată, care nu este o dictatură, prevalează întotdeauna Constituția!

Mircea Badea: În lumea civilizată, care nu este o dictatură, prevalează întotdeauna Constituția!

Întotdeauna, fără excepție, trebuie respectată Constituția, a spus Mircea Badea, comentând deciziile politice.

Mircea Badea: În lumea civilizată, care nu este o dictatură, prevalează întotdeauna Constituția!
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    14 Mai 2020   •   09:32

„Nu se poate să fii atât de prost, cu toată dragostea, cât de prost? Am încercat să găsesc formule... dar atât de prost? Las-o băi nene că măcăne rău de tot. Cum poți să fii atât de prost?... Cât de penibil, cât de nedeștept, poftiți, să fii să nu poți să pregătești, totuși, cunoscând legile din țara asta și mai ales Constituția, bă, o fi așa greu?

Cât de penibil și de nedeștept să fii să nu poți să pregătești trecerea de la starea de urgență la starea de alertă, orice dracu ar însemna asta, într-un fel în care să asigure o coerență? Cât de penibil să fii? Cât de nedeștept să fii? Și cât de mult să nu-ți pese de Constituție?

În lumea civilizată, care nu este o dictatură, prevalează întotdeauna Constituția! (...) Întotdeauna, întotdeauna, fără excepție, trebuie respectată Constituția, altfel nu mai ești stat de drept, nu mai ești lume civilizată, ești Coreea de Nord”, a comentat Mircea Badea, în emisiunea „În gura presei”. 

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri seară, în calitate de for decizional, legea privind starea de alertă, fiind eliminat amendamentul propus de PNL care prevedea intrarea imediată în vigoare a legii.

Mircea Badea: Nu se poate să fii atât de prost, cu toată dragostea, cât de prost?

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close