Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Răzvan Dumitrescu, la iThink: "Dacă nu lupți pentru drepturile tale, le vei pierde treptat"

Răzvan Dumitrescu, la iThink: "Dacă nu lupți pentru drepturile tale, le vei pierde treptat"

În prima ediție a celei mai noi emisiuni lansate pe Antena 3 CNN, jurnalistul cu peste 30 de ani experiență, Răzvan Dumitrescu, a vorbit despre motivele pentru care românii nu-și cunosc și nu-și înțeleg drepturile. Cu atât mai puțin să lupte pentru ele.

Răzvan Dumitrescu, la iThink: "Dacă nu lupți pentru drepturile tale, le vei pierde treptat"
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2023   •   17:45

"Nu funcționează o democrație și un stat de drept dacă nu-ți funcționează presiunea socială. Dacă cei care sunt la butoanele unui stat nu simt presiune și ochii ațintiți asupra lor, deviază.

Românul n-a înțeles că stă în puterea lui să pună presiune constantă să stea în matca lor. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuri și să faci proteste în fiecare zi. Înseamnă să-ți cunoști drepturile și să lupți pentru ele. Pentru că dacă nu te lupți pentru ele, le vei pierde treptat", a spus Răzvan Dumitrescu la iThink.

"Din punctul meu de vedere, statul de drept își dă proba existenței cu adevărat, nu pe timp de pace, ci în momente de criză, când este supus stresului și trebuie să arate că își respectă propriile reguli", a remarcat jurnalistul.

Interviul poate fi urmărit integral în prima ediție a emisiunii iThink cu Iusti Fudulu, pe Youtube și pe platformele de podcast. În fiecare duminică, de la 17:00, la Antena 3 CNN urmărește o nouă ediție, un nou subiect care îți deschide mintea și îți prezintă o perspectivă mai clară a lucrurilor care ne înconjoară, la iThink cu Iusti Fudulu.

Citeşte şi: Avertisment suspect primit de jurnalistul Antena 3 CNN Răzvan Dumitrescu: "Vezi că ai intrat în vizor..."

×
Subiecte în articol: iThink Răzvan Dumitrescu Iusti Fudulu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close