Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Informaţii noi despre teribilul accident din Bulgaria! Imagini filmate cu camera ascunsă

Informaţii noi despre teribilul accident din Bulgaria! Imagini filmate cu camera ascunsă

Trei dintre cei cinci oameni răniţi în accidentul din Bulgaria se află internaţi în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Reprezentanţii firmei care pusese la dispoziţie autocarul nu au venit nici până la această oră cu un punct de vedere oficial. Şoferul însă, a fost arestat.

Informaţii noi despre teribilul accident din Bulgaria! Imagini filmate cu camera ascunsă
Sursa foto: trud.bg/Antena 3
de Elena Predoiu    |    08 Aug 2022   •   18:58

După ce patru oameni au murit şi alţi cinci au fost grav răniţi, reprezentanţii firmei care a pus la dispoziţie autocarul care a provocat accidentul, nu au venit nici până la această oră cu un punct de vedere oficial.

Reporterii News Hour with CNN au mers la faţa locului însă, angajaţii erau extrem de nervoşi

 "Am vrut să vedem şi un punct de vedere de la reprezentanții firmei, însă, nu sunt la sediu. Angajații ne-au spus că ar fi plecaţi în Turcia", a spus Elena Predoiu, reporter Antena 3.

Şoferul turc care conducea autocarul românesc în momentul producerii accidentului a fost reținut de autoritățile bulgare şi este acuzat de omor prin imprudență.

Şoferul care a provocat accidentul a fost reţinut

Azi a fost cerută arestarea sa.

Organizaţia non-guvernamentală European Transport Policy Center a făcut publice o serie de filmări care surprind autocarul mergând cu viteză şi facând mai multe depăşiri periculoase.

Viteza înregistrată de aparate este dublă faţă de limita legală.

Între timp, trei dintre cei cinci oameni răniţi în accidentul din Bulgaria se află în continuare în stare gravă, la Spitalul Floreasca.

Alexandru Rafila, în vizită la Spitalul Floreasca unde sunt răniţii accidentului din Bulgaria

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a mers azi acolo pentru a se interesa de starea lor.

"Am vorbit cu doi pacienţi. Sunt mulțumiți de cum au fost tratați. Suntem împreună cu ei să rezolvăm orice probleme apar. Psihologul spitalului a stat de vorbă cu ei. Au fost văzuți de psihiatru. Şocul este mare la un astfel de accident, mai ales că unii şi-au pierdut rudele",a declarat Alexandru Rafila.

Accidentul grav s-a produs vineri spre sâmbătă noapte, în jurul orei 2 pe drumul către Veliko Tarnovo - Ruse.

Autocarul înmatriculat în România s-a izbit puternic de o maşină din Olanda.

25 de persoane călătoreau cu autocarul Românesc. Ancheta a fost preluată de Serviciul Naţional de Investigaţii din Bulgaria.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
×
Subiecte în articol: accident Bulgaria sofer
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close