Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Secretarul general al TNL, Octavian Oprea, demis din funcție în urma scandalului de la petrecerea cu înjurături la adresa PSD

Secretarul general al TNL, Octavian Oprea, demis din funcție în urma scandalului de la petrecerea cu înjurături la adresa PSD

A trecut o săptămână de când au apărut în spațiul public imagini scandaloase de la școala de vara a organizației de tineret a PNL. Atunci mai mulți liberali au scandat lozinci deloc ortodoxe la adresa PSD.

Secretarul general al TNL, Octavian Oprea, demis din funcție în urma scandalului de la petrecerea cu înjurături la adresa PSD
de Gabriel Dano    |    20 Sep 2022   •   19:11

Astăzi, însă, în urma apariției unui nou clip video, a ieșit la iveală un limbaj chiar și mai colorat al tinerilor liberali la adresa partenerilor de coaliție social-democrați. Astfel, secretarul general al TNL, Octavian Oprea, a fost demis din funcție.

Totodată, acesta a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României.

„Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment.

Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute.

Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, a anunțat președintele PNL Mara Mareș, printr-un comunicat de presă.

„Fiecare face cât poate. E jignitor și arată o imaturitate... O fi vreun amendament la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie... E rușinoș ce s-a întâmplat! Președinta TNL am văzut că și-a cerut scuze și eu o felicit, pentru că să recunoști o greșeală este un lucru... Îmi lasă un gust mai mult decât ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat, într-o intervenție TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: TNL liberali PSD
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close