Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Clotilde Armand și Nicușor Dan se bat pe ruinele a două parcuri istorice din București

Clotilde Armand și Nicușor Dan se bat pe ruinele a două parcuri istorice din București

După ce s-au certat din cauza gunoaielor și a șobolanilor, Nicușor Dan și Clotilde Armand se luptă pe două parcuri istorice din București: Herăstrău și Cișmigiu.

Clotilde Armand și Nicușor Dan se bat pe ruinele a două parcuri istorice din București
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    10 Sep 2021   •   21:20

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat-o pe Clotilde Armand că nu îi dă niciun parc, pentru că nu este în stare să se ocupe de propriile probleme și nu poate să gestioneze încă una.

”Nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău. Doamna Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară să facă acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, se arată într-un comunicat al PMB.

În replică, Clotilde Armand i-a reproșat lui Nicușor Dan că nu a sunat-o. În plus, ea îl acuză că dezinformează opinia publică.

”Am aflat și eu din presă că dl. primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu... iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București.

Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar.

Clotilde Armand: ”Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor să se rezolve urgent”

Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor Herăstrău și Cișmigiu să se rezolve urgent. Voi înainta către Primăria Municipiului București o nouă solicitare pentru preluarea în administrare a celorlalte parcuri de pe raza Sectorului 1 aflate în administrarea ALPAB.

De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Nicușor Dan
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close