Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Eșec major pentru DNA. Jurnalistul Andrei Bădin, acuzat pe nedrept

Eșec major pentru DNA. Jurnalistul Andrei Bădin, acuzat pe nedrept

Eșec major pentru DNA. Jurnalistul Andrei Bădin, acuzat pe nedrept
Sursa foto: Foto: Facebook/Andrei Bădin
20 Dec 2017   •   19:59

Jurnalistul Andrei Bădin a fost declarat nevinovat de către Justiție. A fost acuzat pe nedrept de Direcția Națională Anticorupție. 

DNA a incasat, miercuri 20 decembrie 2017, sapte achitari dintr-un foc. Si nu orice fel de achitari, ci achitari dispuse inclusiv pe lipsa de probe sau pe motiv ca fapta nu exista. S-a intamplat in dosarul in care cunoscutul jurnalist Andrei Badin a fost trimis in judecata alaturi de alti noua inculpati, printre care si fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, printr-un rechizitoriu semnat de procurorul DNA Ioan Amariei si confirmat, din informatiile noastre, de seful Sectiei I a DNA Gheorghe Popovici, potrivit luju.ro.

Andrei Badin a fost transformat in functionar public si acuzat in mod halucinant ca ar fi luat mita 5.000 de lei prin virament bancar. Ei bine, Andrei Badin a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita in temeiul art. 16 alin. 1 lit. c) potrivit caruia “nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea”.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close