Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Q&A Klaus Iohannis și Elan Schwartzenberg invitați sâmbătă, 17 octombrie, la Q&A

Klaus Iohannis și Elan Schwartzenberg invitați sâmbătă, 17 octombrie, la Q&A

Klaus Iohannis și Elan Schwartzenberg invitați sâmbătă, 17 octombrie, la Q&A
16 Oct 2009   •   15:05

Primarul Sibiului nu și-a pierdut susținătorii. Nici unul dintre partidele care îl doresc în funcția de premier nu și-a schimbat afinitățile. Între timp, Președintele Traian Băsescu a declarat azi, într-un interviu acordat Pro Tv, că l-a deranjat atitudinea primarului Klaus Iohannis, care nici măcar nu l-a contactat telefonic după ce PSD, PNL și UDMR au decis să îl susțină în vederea ocupării funcției de premier.
'Nu îl suspectez pe primarul Iohannis că a făcut cu rea credință aceste gesturi. Deși, hai să fim realiști! Până unde poți să mergi cu sfidarea președintelui ca să vorbești cu niște oameni politici, după care să ieși să spui 'sunt primul-ministru al majorității', fără ca măcar să-i dai un telefon președintelui României, fără ca măcar să încerci o contactare a președintelui României? Până la urmă l-am căutat eu pe domnul Iohannis, din politețe, dar nu credeți că un om care face cerere să ajungă prim-ministru trebuie să se adreseze și președintelui? Sau a crezut că vine la mine domnul Voiculescu și zice 'ți-am spus, îl pui pe Iohannis', iar eu execut?' - a spus Băsescu. (SURSA: MEDIAFAX)

A piedut Iohannis nominalizarea pentru că nu l-a sunat pe Traian Băsescu? 

Elan Schwartzenberg, reprezentantul unei companii care a investit până acum peste 500 mil. euro în proiecte imobiliare în România, face un apel direct catre Presedintele Basescu afirmand ca e nevoie de liniste in politica pentru ca afacerile sa poata functiona. 

Pe cine ar desemna premier, daca si-ar dori sa scoata tara din criza?
Cat de periculos e sa investesti, acum, in Romania?
E Romania o nava care se scufunda? Mai poate fi salvata?

Puteti adresa intrebari sau va puteti expune punctul de vedere mai jos.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close