Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dan Barna, prins în ofsaid în momentul în care pleacă de la Parlament: "Domnu' Barna, lăsați mașina!"

Dan Barna, prins în ofsaid în momentul în care pleacă de la Parlament: "Domnu' Barna, lăsați mașina!"

Mihai Gâdea a comentat, marți seară, la Sinteza zilei, imaginile zilei cu liderul USR-PLUS Dan Barna. Acesta nu și-a ascuns deloc dezamagirea după ce s-a întors de la întâlnirea cu Klaus Iohannis de la Cotroceni fără soluția așteptată. La scurt timp, Barna ajungea la Palatul Parlamentului extrem de abătut. Surpriza jurnaliștilor a venit însă după.

Dan Barna, prins în ofsaid în momentul în care pleacă de la Parlament: "Domnu' Barna, lăsați mașina!"
de Gabriel Dano    |    07 Sep 2021   •   21:47

"După ce poți să evaluezi cineva care a fost la o întâlnire? După multe lucruri. În primul rând poți să-l evaluezi după față - când iese cineva de la o întâlnire și e fericit, e bucuros, dă din mâini, zâmbește. În momentul în care Dan Barna ajunge la Palatul Parlamentului, direct de la Cotroceni și urcă scările de la Parlament, aș vrea să nu vă spun eu ce cred, încă, am să vă spun ce cred după imagini, pentru că e limpede ce credem noi după ce am analizat aceste imagini: Dan s-a dus Barna și s-a întors Cîțu.

De ce merge pe patru-cinci cărări? Nu avem niciun fel de informații că ar fi consumat. Merge însă pe patru-cinci cărări pentru că pare că ce s-a întâmplat la Cotroceni pentru domnia sa a fost rău, a fost foarte rău.

Și sigur a fost prost inspirat ca după întâlnirea complet eșuată pentru el la Cotroceni să facă și o conferință de presă. E important să asculți cuvintele cuiva care este într-un moment ca acesta, într-un rol important în această criză - domnia sa și partidul pe care îl conduce au declanșat această criză, au ieșit de la guvernare, au făcut scandal, știți toată povestea", a spus Mihai Gâdea.

Surpriza jurnaliștilor a venit însă după ce Dan Barna a plecat de la Parlament.

"Domnul Dan Barna pleacă de la Parlament. Și în momentul în care pleacă de la Parlament e foarte important să-i urmărești pe oamenii aceștia. Și, dintr-o dată, îl vezi unde se duce. Se duce în parcare, bagă mâna în parcare să-și caute cheile, 'oare unde mi-am pus mașina?' Nu! La scară îl așteaptă mașina SPP-ului, cu SPP-iști.

Ei erau cei care erau împotriva acelora care aveau coloană, care aveau SPP-iști, care aveau bodyguarzi, luptau împotriva lui Gabriel Oprea, luptau împotriva lui Ponta, luptau împotriva tuturor pentru faptul că aveau SPP și coloană.

Domnule vice-premier, nu v-ați dat demisia? Pentru că dacă v-ați dat demisia de aseară, întrebarea este în această aseară de ce ați plecat de la Parlament ca un ștab? Cu mașină de la SPP, cu SPP și cu toate aceste brizbrizuri ale vicepremierului Guvernului României, că nu mai sunteți. Domnu' Barna, lăsați mașina!", a conchis Mihai Gâdea.

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Barna Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close