Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Document exploziv prezentat la Sinteza Zilei: Nicușor Dan pune în pericol sănătatea publică. Raport dezvăluit în premieră la Antena 3

Document exploziv prezentat la Sinteza Zilei: Nicușor Dan pune în pericol sănătatea publică. Raport dezvăluit în premieră la Antena 3

În ediția de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a prezentat un document exploziv care arată că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan pune în pericol sănătatea publică.

Document exploziv prezentat la Sinteza Zilei: Nicușor Dan pune în pericol sănătatea publică. Raport dezvăluit în premieră la Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2021   •   23:04

Mai exact, compania de deratizare şi dezinfecţie a primăriei Capitalei a fost băgată în faliment și acolo a fost numit un administrator judiciar. Administratorul şi-a dat demisia şi a lăsat un raport care a fost dezvăluit în exclusivitate la Antena 3. 

„Toate cele menționate mai sus s-au dovedit a fi promisiuni mincinoase. Intenția reală a primarului general fiind aceea de a aduce în faliment compania de igienizare a primăriei și de a organiza licitație în favoarea unui operator privat.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului General al municipiului București din data de 19.05.2021 a fost aprobat un plan de deratizare și dezinfecție 2021 (PUA DDD) într-o formă diferită față de propunerea transmisă de companie în luna decembrie 2020 care respecta minimul legal de număr de tratamente prevăzut de ordinul ANRSC din 82 /2015. Planul de acțiune a fost modificat unilateral cu amendamente nelegale nejustificate de micșorare a numărului de tratamente şi a suprafețelor. Noua propunere de PUA,  plan de deratizare și dezinfecție, pentru anul 2021 nu respectă prevederile Ordinului ANRSC din 82 /2015", se arată în document.

Mai exact, au fost eliminate tratamentele de deratizare la locurile de agrement, terenuri de sport. Mai mult, au fost eliminate tratamentele de deratizare la piețe și târguri agroalimentare, subsolurile clădirilor aparținând instituțiilor publice ale autorităţilor locale altele decât PMB.

Mai multe detalii exclusive referitoare la acest document vedem, pe larg, în materialul de mai jos.

×
Subiecte în articol: Niciuşor Dan
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close