Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, apariție-surpriză la Antena 3, miercuri seară. Mihai Gâdea: "Stați un pic, că m-ați orbit!"

Mircea Badea, apariție-surpriză la Antena 3, miercuri seară. Mihai Gâdea: "Stați un pic, că m-ați orbit!"

Mircea Badea a făcut senzație, miercuri seară, pe pasa cu Sinteza zilei. Realizatorul 'În gura presei' a venit la emisiune îmbrăcat cu un pulover roșu de Crăciun pe care apărea și unul dintre simbolurile acestei sărbători, renul Rudolph.

Mircea Badea, apariție-surpriză la Antena 3, miercuri seară. Mihai Gâdea: "Stați un pic, că m-ați orbit!"
de Gabriel Dano    |    24 Mar 2021   •   23:59

"Neapărat trebuie să mă îndrept câtre domnul Badea, că mi-era și dor de dânsul. Îmi și lipsea. Aveți un pulover care... stați un pic, că m-ați orbit", a exclamat Mihai Gâdea.

"Păi, vine Crăciunul, văd, că afară ninge și sunt pe 'jingle-bells'. Am luat puloverul de Crăciun. 'De Crăciun, fii mai bun', fii mai psihopat. Cu ce vreți să începem, ca să vă lămuresc. Puteți să începeți să mă întrebați orice. Vă rog!", a venit, prompt, replica lui Mircea Badea.

Ținuta lui Mircea Badea este una destul de potrivită, dacă ne gândim că miercuri după-amiază a nins ca în toiul iernii în București. Și, în continuare, prognoza transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă inclusiv joi, menționează averse sub formă de ninsoare, ca într-o veritabilă zi de Crăciun.

Astfel, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, mai persistente pe parcursul zilei, când vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -4...-1 grad. Noaptea vor fi condiţii de brumã.

Abia de vineri temperaturile mai cresc puțin, iar sâmbătă s-ar putea să simțim că primăvara începe ușor-ușor să-și reintre în drepturi.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close