Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Mircea Badea nu s-a abținut. Bancul despre diete pe care i l-a spus, în direct, celebrei nutriționiste Mihaela Bilic

Mircea Badea nu s-a abținut. Bancul despre diete pe care i l-a spus, în direct, celebrei nutriționiste Mihaela Bilic

de Gabriel Dano    |    23 Apr 2021   •   00:09
Mircea Badea nu s-a abținut. Bancul despre diete pe care i l-a spus, în direct, celebrei nutriționiste Mihaela Bilic

Mihaela Bilic a fost, joi seară, invitata lui Mihai Gâdea la Sinteza zilei, prilej pentru Mircea Badea de a-și etala cunoștințele în materie de stil de viață sănătos. Chiar și așa nu s-a abținut să nu spună și un banc despre dietă, care a amuzat-o nespus de tare pe cunoscuta nutriționistă.

Reproducem în continuare dialogul din platou:

Mihaela Bilic: Nu știu dacă știți, dar într-o perioadă mișcarea era considerată extrem de periculoasă pentru sănătate, ca și spălatul, adică se considera că îți uzezi articulațiile. Și dacă erai un aristocrat care se respecta, chestia asta cu mișcare... nu, chiar nu.

Mihai Gâdea: Și nu era cu statul la soare.

Mihaela Bilic: A, nu! Statul la soare în continuare trebuie avut grijă cu el.

Mircea Badea: De aici e asta cu sângele albastru - pentru că, de fapt, aristocrații nu prea munceau, că unde să muncească, nu prea ieșeau pe afară, gen la coasă, că treaba lor era să stea la palat și atunci nu-i vedea soarele. Și atunci li se vedeau venele. Și de aici denumirea de sânge albastru, că li se vedeau venele.

Mihaela Bilic: Însă, dacă e să vorbim despre factori nocivi, trebuie să spunem că zahărul, fumatul și statul la soare sunt principalii factori nocivi pentru îmbătrânirea pielea și pentru îmbătrânire în general. Deci, dragele mele, degeaba ține voi dietă sănătoasă, dacă vă prăjiți la soare până iese fum.

Mihai Gâdea:  Deci, aici e soluția: ce atâta Maldive, ce atâta Seychelles - stați acasă!

Mircea Badea: Totuși, rapid de tot, un banc superb: El și ea, la o vârstă absolut considerabilă, decedează și ajung în Rai. Și el îi spune: - Îți place dragă aici? Uite, cu iarba asta, cu pomii aceștia, cu apa aceasta? Ea spune: Daa, daa, e superb! La care el: Vezi? Puteam ajunge acum 20 de ani aici, dar tu nu: să mâncăm sănătos! să mâncăm sănătos!

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close