Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, explicație inedită: De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi mici în clipul cu Loredana

Mircea Badea, explicație inedită: De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi mici în clipul cu Loredana

Mircea Badea a ales să comenteze, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, un nou detaliu legat de clipul care a înnebunit internetul zilele acestea, cel al melodiei Loredanei cu cei mai cunoscuți maneliști din România. Realizatorul emisiunii 'În gura presei' susține că a observat un detaliu care ar putea scăpa unui privitor neavizat.

Mircea Badea, explicație inedită: De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi mici în clipul cu Loredana
de Gabriel Dano    |    26 Apr 2021   •   23:31

"Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin - nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador.

Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici. Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit 'băi, nu-i punem o oglindă mare lu' omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa'.

Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (...) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: 'uite-mă pe mine'. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?", a explicat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close