Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Mircea Badea, explicație inedită: De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi mici în clipul cu Loredana

Mircea Badea, explicație inedită: De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi mici în clipul cu Loredana

de Gabriel Dano    |    26 Apr 2021   •   23:31
Mircea Badea, explicație inedită: De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi mici în clipul cu Loredana

Mircea Badea a ales să comenteze, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, un nou detaliu legat de clipul care a înnebunit internetul zilele acestea, cel al melodiei Loredanei cu cei mai cunoscuți maneliști din România. Realizatorul emisiunii 'În gura presei' susține că a observat un detaliu care ar putea scăpa unui privitor neavizat.

"Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin - nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador.

Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici. Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit 'băi, nu-i punem o oglindă mare lu' omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa'.

Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (...) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: 'uite-mă pe mine'. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?", a explicat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close