Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: Atenție la miel să nu aibă canini

Mircea Badea: Atenție la miel să nu aibă canini

Mircea Badea a vorbit, marți seară, pe pasa cu Sinteza zilei, despre una dintre sarcinile plăcute ale românilor înainte de Paște: achiziția mielului care va ajunge apoi gătit cu dibăcie pe masa festivă. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a ținut să ne ajute și cu un pont foarte important.

Mircea Badea: Atenție la miel să nu aibă canini
de Gabriel Dano    |    28 Apr 2021   •   00:02

"Mai realist decât rețetele acestea foarte fonflite la noi la români este un articol în care ne învăța un expert, un specialist, cred că șeful de la Protecția Consumatorului, cum să alegem mielul. Și un criteriu, foarte important, zice să nu comparăm din portbagajul unei mașini. Cumpărați-l dintr-o vitrină frigoriică.

Și când îl cumpărați, zice, să vă uitați cu mare atenție dacă are copite - ar fi bine să aibă, și să nu aibă canini, dacă înțelegi ce vreau să spun. Adică să nu vorbească limbi străine: ham!", a spus Mircea Badea.

Potrivit unui studiu, 80% dintre români vor cheltui în medie 310 lei pe produse din miel și ied pentru masa de Paște

Pentru 40% dintre conaționali, Paștele este asociat cu masa în familie, alături de cei dragi, mai ales anul acesta, când peste două treimi vor petrece sărbătorile acasă. În acest context, masa de Paște devine și mai importantă, fapt reflectat atât în buget, cât și în comportamentul de achiziție.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close