Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: ”Sunt cel mai prost om pe care îl cunosc și țin să-i mulțumesc lui Klaus Iohannis că mi-a predat cele mai importante lecții despre români”

Mircea Badea: ”Sunt cel mai prost om pe care îl cunosc și țin să-i mulțumesc lui Klaus Iohannis că mi-a predat cele mai importante lecții despre români”

Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea, a făcut din nou show marți seară la Sinteza Zilei.

Mircea Badea: ”Sunt cel mai prost om pe care îl cunosc și țin să-i mulțumesc lui Klaus Iohannis că mi-a predat cele mai importante lecții despre români”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Sep 2021   •   00:00

Invitat în studioul Sinteza Zilei, Mircea Badea a avut o revelație, prilej cu care i-a mulțumit președintelui Klaus Iohannis:

„Eu susțin Partidul Național Liberal, nici n-am cum altfel că sunt urmașii lui Brătianu. Mi se pare absolut fabulos cum un partiduleț de 20% în forțaj și-a subordonat o țară întreagă. Asta e foarte tare, e foarte instructiv și mulțumesc Partidului Național Liberal că mă instruiește.

Eu am învățat foarte multe. Eu sunt foarte prost. Sunt cel mai prost om pe care îl cunosc, în măsura în care mă pot autocunoaște, și vreau chiar să mulțumesc președintelui Klaus Werner Iohannis care mi-a predat predat cele mai importante lecții despre români. Aveam cu totul alte percepții, greșite, și dânsul, pas cu pas, m-a ghidat pe drumul iluminării intelectuale și acum pot să spun că mi se ia ca o beznă de pe ochi, cum ar fi spus Marin Sorescu, și încep să deslușesc încheieturile lucrurilor și ale românismului. Sunt foarte încântat de asta!”

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close