Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: La Realitatea TV s-a pus la cale linșarea președintelui Curții Constituționale

Mircea Badea: La Realitatea TV s-a pus la cale linșarea președintelui Curții Constituționale

Mircea Badea: La Realitatea TV s-a pus la cale linșarea președintelui Curții Constituționale
19 Oct 2017   •   00:23

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei”, despre faptul că Realitatea TV a pus la cale linșarea președintelui Curții Constituționale, Valer Dorneanu.

„La Realitatea TV s-a pus la cale, în această seară, linșarea președintelui Curții Constituționale. Au luat o afirmație a domnului președinte CCR, Valer Dorneanu, și au interpretat-o într-un sens în care ea nu fusese rostită. Și anume, întrebat de către un reporter despre dosarul lui Liviu Dragnea, acela cu instigare la abuz în serviciu, domnul Valer Dorneanu, președintele CCR, a spus că asta nu este corupție, este abuz în serviciu. Conform Codului Penal, sunt patru infracțiuni de corupție, abuzul în serviciu nu e una dintre ele. Oricât de gravă ar vrea să facă unii infracțiunea corupție, nu e infracțiune de serviciu. Au luat ăștia de la Realitatea TV această afirmație și au interpretat-o în sens propagandistic, că Valer Dorneanu i-a luat apărarea lui Dragnea. Au dat-o într-un sens în care această afirmație nu se găsea”, a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei Valer Dorneanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close