Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: ”Lasă că se uită ăia de la NATO la ce face Putin. Să vedem ce facem noi. Ne c***m în fundul curții, cad școlile pe noi”

Mircea Badea: ”Lasă că se uită ăia de la NATO la ce face Putin. Să vedem ce facem noi. Ne c***m în fundul curții, cad școlile pe noi”

”Noi suntem români, nu existăm. Nu știu de ce ne băgăm capul în niște poze în care nu avem ce să căutăm”, a comentat Mircea Badea în contextul întăririi prezenței militare a Rusiei la granița cu Ucraina.

Mircea Badea: ”Lasă că se uită ăia de la NATO la ce face Putin. Să vedem ce facem noi. Ne c***m în fundul curții, cad școlile pe noi”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2022   •   00:18

„Noi suntem români, nu existăm. Nu știu de ce ne băgăm capul în niște poze în care nu avem ce să căutăm. Ne băgăm mult în seamă. Să presupun că intră putin cu trenurile alea de le defilează ostentativ și intră în Ucraina. Ce treabă avem noi? Niciuna.

Noi nu suntem în prima linie. Nu suntem în nicio linie.

Vine NATO cu niște trupe în România. N-am înțeles care e treaba noastră a românilor. Să ne uităm ce face Putin. Lasă că se uită ăia de la NATO. Să vedem ce facem noi. Noi nu facem mare lucru în general. Ne c***m în fundul curții, cade școlili pe noi, n-avem căldură în case, noi ne uităm la Putin. Să se ocupe Stoltenberg, ăștia. Nea Gigel să-și vadă de coada vacii. Anvergură de cocioc.”, a comentat Mircea Badea la Sinteza Zilei, în timpul pasei cu Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close