Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, propunere inedită pentru turism: "Pe lângă vulpi mai recomand şi castori. Sunt singurii care ar mai putea construi ceva în ţara asta"

Mircea Badea, propunere inedită pentru turism: "Pe lângă vulpi mai recomand şi castori. Sunt singurii care ar mai putea construi ceva în ţara asta"

Mircea Badea a făcut o propunere inedită în pasa de la "Sinteza Zilei" care ar putea salva economia aducând mai mulţi turişti în România. Afirmaţia vine după ce în Sectorul 1 a fost semnalată prezenţa vulpilor.

Mircea Badea, propunere inedită pentru turism: "Pe lângă vulpi mai recomand şi castori. Sunt singurii care ar mai putea construi ceva în ţara asta"
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2021   •   00:05

Văzând imaginile cu vulpile, Mircea Badea a întrebat dacă putem vedea şi lupi şi s-a declarat foarte interesant de momentul când în Sectorul 1 vor apărea şi cămilele. În acest context, el a făcut şi câteva recomandări care ar putea creşte turismul în România.

„Eu dacă aş fi o vulpe aş sta în Sectorul 1. Dar cămile când bagă? Este foarte mişto. Ziceţi, ce aminale aţi vrea să vedeţi în Sectorul 1?

Eu am rămas sidefat de felul în care românii erau entuziasmați că vine prinţul Charles în România. Îi place foarte mult în România. Este cel mai bun ambasador al României. Aţi auzit asta de 100 de ori? 

Adevărul este că prinţul Charles vine la localitatea de lângă Sibiu pentru că alteţa sa a zis: domne, mă uit aici şi văd cu animale de tracţiune, adică la carul cu boi.

Unde dracu' mai vezi car cu boi? Unde mai vezi tu că se dă la coasă? Cine mai coseşte în Europa? Deci domnu' prinţ vine în România ca în Evul Mediu. Pentru el o călătorie în timp.

Deci va fi foarte tare. Dacă pe lângă vulpi, mai apar nişte râşi, nişte jderi, niște castori să facă nişte chestii mişto, nişte construcţii că şi aşa doar castorii mai pot să construiască ceva în România. Îţi dai seama că va veni turistul străin în Safari? Cum te dai jos la frumosul aeroport Otopeni, frăţioare, la trei minute intri în Safari, tata. Îţi dai seama ce şansă e asta?

Şi unde stă Borcea? E foarte important, pentru că în Delta Dunării există braţul Borcea. Păi şi în Sectorul 1 nu există? Şi acoloşa pe nordului unde e penthhouse şi e bloace să se facă de acum înainte, în spiritul locului, să se facă penthouse din chirpici", a propus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Tatăl tânărului mort în explozia de la Călimănești rupe tăcerea
x close