Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Oana Zamfir, dezvăluiri despre averea fabuloasă a lui Traian Băsescu

Oana Zamfir, dezvăluiri despre averea fabuloasă a lui Traian Băsescu

În ediția din această seară a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, jurnalista Oana Zamfir a prezentat o investigație exclusivă privind averea fabuloasă a lui Traian Băsescu.

Oana Zamfir, dezvăluiri despre averea fabuloasă a lui Traian Băsescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2022   •   23:54

Traian Băsescu și membrii familiei sale trebuie să părăsească locuința primită de la stat în termen de 60 de zile.

Decizia vine după ce Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în privința calității sale de colaborator al Securității, în data de 23 martie.

El spune că decizia Justiției nu e corectă, deoarece el nu a dat nicio informație despre declarații sau atitudini politice.

”Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un COVID.

Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aeroporturi, în avioane, să port mască tot timpul”, a declarat astăzi Traian Băsescu.

În acest context, Oana Zamfir, jurnalist Antena3, a prezentat o investigație exclusivă privind averea fabuloasă a lui Petrov. 

"Vreau să fac câteva trimiteri la ce a declarat acest individ. Îmi pare foarte rău, se vede că este un om în suferință.

În mod normal, în faţa unui om în suferință, şi nu e vorba de pneumonie. Se vede că are dificultăți de vorbire şi e un proces de ani de zile.

E decis, însă, acest om să moară un infractor. Îmi asum ceea ce spun, în ciuda problemelor sale de sănătate vizibile. Şi, de asemenea, să moară fără conștiință şi fără cea mai mică urmă de moralitate.

Să vorbești, tu, Băsescu de CEDO şi de drepturile omului, când tu puteai să nenorocești de tânăr, de student nişte oameni şi ai continuat să nenorocești oameni în cariera ta politică? Tu să vorbești de drepturile omului?

Daţi-mi voie să citesc doar unul din cei turnați de Traian Băsescu. Ion Bârgău îl cheamă şi zice aşa:

"Cu ce a făcut putea să îl dea afară din armată pe tata, pe fratele meu din facultate, iar eu eram mazilit. La asta nu s-a gândit nemernicul", spune Ion Bârgău

Mai multe detalii despre averea fabuloasă a lui Petrov vedem, pe larg, în materialul de mai jos. 

×
Subiecte în articol: Oana Zamfir Petrov Traian Băsescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close