Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei PSD: PNL și USR-PLUS au arătat că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică

PSD: PNL și USR-PLUS au arătat că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică

PNL și USR-PLUS au blocat marți seara înființarea comisiei parlamentare de anchetă a deceselor COVID-19, arătând țării că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică, transmite PSD, prin intermediul unui comunicat.

PSD: PNL și USR-PLUS au arătat că promisiunea transparenței totale a fost o minciună cinică
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Gabriel Dano    |    11 Mai 2021   •   23:45

Social-democrații susțin că PNL și USR-PLUS vor să ascundă în continuare adevărul milioanelor de români pentru a-i ține în continuare captivi pe baza unor date secrete.

„Votul lor este însă și dovada supremă că le este groază de reacția oamenilor. Mai ales că, potrivit presei, raportul Ministerului Sănătății privind decesele COVID-19 este gata, dar noului ministru îi este teamă să îl facă public! Și asta, deoarece pe lângă cei 2.300 de morți în plus, apar alte 3.000 de decese neraportate! 3.000 de morţi cu diagnostic secundar COVID-19, despre care nu s-a știut până acum”, susțin reprezentanții PSD.

Potrivit acestora, există 5.300 de decese în plus față de statisticile oficiale și că, din acest motiv, înființarea comisiei de anchetă propusă de PSD era soluția justă și necesară.

„În România, însă, în guvernarea apostolilor transparenței, ascunderea adevărului a devenit politică de stat”, mai afirmă PSD.

Proiectul de hotărâre pentru înființarea unei comisii de anchetă cu privire la acuzațiile lui Vlad Vociulescu, referitoare la raportarea falsă a numărului de morți, a fost respins marți.

156 de parlamentari au votat „pentru”, 230 „contra” și nu a fost înregistrată nicio abținere.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Alertă ANM: Vremea se schimbă radical
x close